TMMOB’YE AĞIR SUÇLAMA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TMMOB’YE AĞIR SUÇLAMA!


 

Ucube 37 katlı gökdelen ile ilgili Mezitli Belediyesini imar yolsuzluğuyla suçlayan mimar Abdullah Yılmaz, TMMOB bünyesindeki meslek odalarını ise kent yağmacılarının yandaşı olmakla eleştirerek, üyelerinin onur ve haysiyetlerine sahip çıkmaya çağırdı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’in Mezitli ilçesinde Mazlum Pektaş tarafından yaptırılan 37 katlı ucube gökdelene dair sessiz kalan sonrasında ise suya sabuna dokunmayan bir açıklama yaparak eleştiri oklarının hedefi olan Türkiye Mimar ve Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) bünyesindeki meslek odalarına ağır suçlama…

Ucube gökdelen ile ilgili imar yolsuzluğunu yaşandığını savunan ve Mezitli Belediyesine suçlamalar yönelten mimar Abdullah Yılmaz, TMMMOB çatısı altındaki mimar ve mühendis meslek odalarının bu duruma göz yummasına bir kez daha sert tepki gösterdi. 

 

“ONUR VE HAYSİYETLERİNE SAHİP ÇIKMAYA BİR KEZ DAHA DAVET EDİYORUM..!!!”

Yılmaz, TMMOB'a bağlı meslek odalarının kent şubesi yöneticilerinin asıl görevlerinden birinin de kentlerinde, hinterlandlarındaki bölgelerde, bilim ve teknikten aldıkları güçle kamu yararına aykırı, kişisel rant temalı, plan hiyerarşine aykırı ve doğayı tahrip edecek, kent yağmasının önünü açacak projeleri yargıya taşımak olduğunu anımsattı.

Abdullah Yılmaz, “TMMOB meslek odalarının Mersin şube yönetimleri, Mersin’de meslek odalarını, karmaşık ve çok yönlü bir hizmetin ucuz yoldan elde edilebildiği, artık saygınlığını kaybetmiş, kamu yararı için değil, üç maymunları oynayan, kent yağmacılarının yandaşı sadece belirli bir dolgu malzemesi grubun rantı için TMMOB meslek odalarının varlığını, amacını ve ilkelerini yok sayan bir meslek grubuna dönüştürmüştür...!!!” eleştirisinde bulundu.

TMMOB’a bağlı meslek odalarının Mersin şube yönetimlerini asli görevlerini yapmaya çağıran Yılmaz, “Demokratik bir kitle örgütünün temsilcileri gibi düşünmeye, siyasi ve kişisel rantları bir tarafa bırakıp Mersin’e, TMMOB’ya bağlı meslek oda üyelerinin onur ve haysiyetlerine sahip çıkmaya bir kez daha davet ediyorum..!!!” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA