Biyomalzeme projesi yatırımcılarla buluşma yolunda | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Biyomalzeme projesi yatırımcılarla buluşma yolunda


 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Sağlık Bilimleri Enstitüsü Arş. Gör. Gamze Ayar’ın Projesi Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Genç Girişimci Desteği Ön Kuluçka Programı’nda başarılı bulundu.

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Sağlık Bilimleri Enstitüsü Kök Hücre ve Rejeneratif Tıp Anabilim Dalı öğretim elemanı Arş. Gör. Gamze Ayar'ın Çukurova Kalkınma Ajansı'nın Genç Girişimci Destek Programı'na sunduğu ürün fikrinin kabul edilmesi ve ardından Kalkınma Ajansı'ndan aldığı eğitimler sonrasında yaptığı proje başvurusu, "Ön Kuluçka Programı"nda başarılı bulundu. Arş. Gör. Ayar, bu başarısı ile programdaki bir sonraki aşama olan "Finansal Destek Programı"na başvuru yapmaya hak kazandı.

Aynı Anabilim Dalı'ndan Dr. Öğr. Üyesi Badel Arslan’ın danışmanlığında yürütülen projede, Türkiye'de ilk defa AR-GE ve klinik uygulamalar amacıyla enjekte edilebilir biyomalzeme üretilmesi planlanıyor.

Girişimin, finansal destek programında da başarılı bulunması halinde ise alınacak olan proje desteği ile ürün üretilecek ve sonrasında da yatırımcı görüşmelerine başlanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA