Tesis fakiri Mezitli! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tesis fakiri Mezitli!


 

İki dönemdir Mezitli’de Belediye Başkanlığı yapan Neşet Tarhan’ın amatör kulüplere maddi manevi destek vermemesi, bölgesinde spor tesisi yapmaması eleştiri almaya devam ediyor.

Hediye EROĞLU

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın spora ve sporcuya uzak durması kulüpler tarafından tepkiler her geçen gün artıyor. İki dönemdir Belediye Başkanlığı yapan Neşet Tarhan’ın amatör kulüplere maddi manevi destek vermemesi, bölgesinde spor tesisi yapmaması her platformda eleştirilmişti. Tarhan başkanın imdadına ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetişmişti. Ortaklaşa yapılan proje ile Mezitli bölgesine Yıllar sonra futbol sahası, yüzme havuzu ve gençlik merkezi yapımına başlanmıştı.

Mart ayında teslim edilecek olan tesisin dışında spor için hiçbir hamle yapmayan, o bölgede ki spor kulüplerine neredeyse yardım etmeyen başkan Tarhan kulüplerin hedefi haline geldi. Mersin’de ki bir çok Belediye kulüplere maddi, manevi destek verirken Başkan Neşet Tarhan’ın son 3 yılda sadakam kıvamında verilen maddi destek kulüpler tarafından tepki ile karşılanmıştı.

Bölgesinde ki kulüplere çok az ekonomik destek veren başkan Neşet Tarhan bu yetmezmiş gibi Kuyuluk futbol sahasını sorumluluğunu muhtara vermesi bardağı taşıran damla oldu.Tesis fakiri Mezitli halkı yeni tesisler beklerken var lan tesislerin peşkeş çekilmesi yankıları her geçen gün artıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA