BAL’a ara verildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL’a ara verildi


 

Mersin’den Silifke Belediyespor, Anamur Belediyespor ve Homurlu’nun mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’de ilk yarı tamamlandı. Mersin ekipleri ilk devreyi mutlu kapattı.

BARIŞ ÇOBAN

 

Bölgesel Amatör Ligde ilk yarı tamamlandı. Ligde mücadele eden Mersin ekipleri Silifke Belediyespor, Anamur Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor ilk yarının son maçlarını kazanarak devre arasına mutlu girdiler. Silifke ekibi deplasmanda farklı kazanırken Homurlu Bahçespor maçında zorlanmasına rağmen kazanarak döndü. Anamur ise ilk yarının kapanışını evinde 3 puanla yaptı.

 

SİLİFKE FARKLI KAPATTI

İl sıralamasında ilk sırada olan Silifke Belediyespor zayıf rakibi karşınsa 8-0 kazanarak devre arasına mutlu giren ekiplerin başında geldi. Ceyhan deplasmanından Ceyhanspor’a konuk olan Silifke ekibi ligde henüz galibiyeti olmayan rakibine acımadı. Tek kale oynanan maçta Mersin temsilcisi maçın tamamında rakip takıma nefes aldırmadı.

Attığı 8 gol ile karşılaşmayı rahat kazanan Silifke Belediyespor oynadığı 13 karşılaşmada 28 puan toplayarak ilk yarıyı 3’ncü sırada, İl sıralamasında ise 1’nci sırada tamamladı.

ANAMUR DEVRE ARASINA MUTLU GİRİYOR

İlk yarının son karşılaşmasını evinde oynayan Anamur Belediyespor zorlandığı karşılaşmayı 2-1 kazandı. Evinde Hıdırlıgücü ile karşılaşan Yeşil Beyazlı ekip zor bir 90 dakika geçirdi. Tüm gücü ile rakip takımın üstüne yüklenen Anamur temsilcisi zaman zaman zor anlar yaşadığı karşılaşmayı 2-1 kazanarak devre arasına 3 puanla giren ekiplerden oldu.

İl sıralamasında 2’nci sırada olan Anamur Belediyespor oynadığı 13 karşılaşmada 23 puan toplayarak ilk yarı 4’ncü sırada kapattı.

HOMURLU İŞİ ZOR

Devre arasına 3 puanla giren Homurlu ilk yarının kapanış maçını Bahçespor’la yaptı. Ligin altında yer alan zayıf rakibi karşısında zor durumlara düştüğü anlar olsa da karşılaşmayı 2-1 kazanarak devre arasına umutlu girdi. İl sıralamasında son sırada yer alan Homurlu’yu zor bir ikinci yarı bekliyor. Homurlu ekibi ligde oynadığı 13 karşılaşmada 17 puan kazanarak ilk yarıyı 7’nci sırada tamamladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA