Kaptan Enes İlhan Yüksel, takımına katkı sunmaya devam ediyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kaptan Enes İlhan Yüksel, takımına katkı sunmaya devam ediyor


 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediyespor altyapısında yetişen, Silifke’nin yetiştirdiği değerlerden biri olan ve Antalya'nın 3. Lig temsilcisi Kepez Belediyespor’da takım kaptanlığı yapan Enes İlhan Yüksel, formuyla takımına katkı sağlarken, Kepez Belediyespor ligin ilk devresini liderlik koltuğunda bitirdi. On numara pozisyonunda oynayan yaptığı asistlerle ve attığı gollerle takıma katkı sağlayan Enes İlhan Yüksel, geçen sezonda takımının 3. lige çıkmasında büyük katkı sağlamıştı.

Geçen sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Kepez Belediyespor, Karaman'da yapılan Bölgesel Amatör Lig Play Off final karşılaşmasında Adana 1954 Futbol Kulübü'nü penaltılarda 5-4 yenen Kepez Belediyespor 3. Lige “Merhaba” demişti.

 

Silifkeden sonra Kepez 2. evim oldu

Silifke altyapısında yetiştiğini ve bugüne kadar birçok takımın başarısı için mücadele ettiğini belirten 10 numara pozisyonunda oynayan Kepez Belediyespor Kaptanı Enes İlhan Yüksel, “6 yıldır Kepez Belediyespor forması giyiyorum, Kepez Belediyespor ve Kepez şehri benim için Silifke’den sonra 2. evim oldu. Burada çok mutluyum, takımımızda aile ortamı var. Geçen sezon takım olarak Bölgesel Amatör Ligden 3.lige çıkma başarısı gösterdik. Bu sezonda iyi bir kadro kuruldu. Başkanımızla, Yöneticilerimizle, teknik heyetimizle, futbolcu kardeşlerimizle ve taraftarlarımızla hep birlikte bütünleştik. Lige yeni çıkmamıza rağmen şuan lider konumdayız ve ligin ilk devresinde zirvede yer aldık. Çok iyi ve disiplinli çalışıyoruz. Bu konumu sonuna kadar hak ediyoruz. Uzun zamandır da burada ve takım kaptanı da olunca daha çok sorumluluk alıyorum takımımızın başarısı için elimden geleni yapıyorum. İnşallah sezon sonuna kadar bu başarımızı sürdüreceğiz daha üst liglerde oluruz. Takımımıza maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Silifke’de ve Silifkespor altyapısında güzel günlerim geçti

Silifke’nin de kalbinde her zaman özel bir yeri olduğunu belirten Kepez Belediyespor Kaptanı Enes İlhan Yüksel, “Doğduğum, büyüdüğüm, futbolculuğa başladığım Silifke’ye ayrı bir ilgim ve sevgim var. Silifke’de ailem, sevdiklerim, arkadaşlarım, dostlarım var. Silifkespor altyapısında da çok güzel anılarım, yıllarım, dostluklarım geçti. Silifke’nin maçlarını da takip ediyorum, İnşallah Silifke’de de bir profesyonel takım olur, Silifke Şehri ve insanları sporu özellikle de futbolu çok seviyor. Silifke altyapısında da birçok genç kardeşim var. İnşallah onlarda hak ettikleri yerlere, konumlara gelirler.” dedi.

33 yaşındaki tecrübeli kaptan Enes İlhan Yüksel daha önceleri de Silifke Belediyespor, Avsallar Belediyespor, Anamur Belediyespor, Erdemli Belediyespor, Uşak İl Özel İdarespor, Uşakspor, Ödemiş Belediyespor, İzmirspor, Altayspor, Muğlaspor, Isparta 32 Spor ve Kepez Belediyespor takımlarında oynadı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA