Taekwondocular Siyah Kuşak için Mersin’de yarıştı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Taekwondocular Siyah Kuşak için Mersin’de yarıştı


 

Taekwondo Siyah Kuşak Dan-Pum Terfi Sınavı Mersin’in ev sahipliğinde yapıldı.

Türkiye Taekwondo Federasyonu 2022 faaliyet programında yer alan Mersin, Adana, Osmaniye ve Hatay illerinden 360 sporcunun katılımıyla Mersin de düzenlenen ‘Taekwondo Siyah Kuşak Dan-Pum Terfi Sınavı’ Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin’in de görüntülü olarak bağlanarak sınava katılan tüm sporcu, Antrenör ve hakemlere başarılar diledi.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Mezitli Spor Salonu’nda düzenlenen sınavın açılış seremonisinde konuşan, Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Vedat Akyar şunları kaydetti:

“Türkiye Taekwondo Federasyonu 2022 faaliyet programında yer alan ve 360 sporcumuzun katıldığı ‘Taekwondo Siyah Kuşak Dan-Pum Sınavı’ yüksek katılımın olması bizleri mutlu etti. Dan-Pum Siyah Kuşak Terfi Sınavına ev sahipliği yapmaktan ve sizleri ilimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu organizasyonun ilimizde yapılmasına vesile olan başta Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin'e, Mersin İl Temsilcimiz Mehmet Doğan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor katılan tüm hakem, sporcu ve antrenörlerimize başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Yapılan Taekwondo Siyah Kuşak Dan-Pum Terfi Sınavının ardından Sınavı başarıyla tamamlayan sporcular Siyah Kuşak 1. Dan. 2. Dan ve 3. Dan olmaya hak kazandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA