MERSİN’DEN NÜKLEER KARŞITI ÇALIŞTAY | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DEN NÜKLEER KARŞITI ÇALIŞTAY


 

Türkiye’de ilk olan Akkuyu Nükleer Santrali’nin tehlikeleri, nükleer santralin canlılara ve çevreye verdiği zarara ilişkin Mersin’de 24-25 Aralık tarihlerinde uzmanların katılımıyla çalıştay düzenlenecek.

BARIŞ ÇOBAN

 

Mersin’in Gülnar ilçesinde tepkilere rağmen inşaatı devam eden Türkiye’nin ilk nükleer güç santrali olan Akkuyu NGS’ye karşı, uzmanların katılımıyla çalıştay düzenlenecek.

Mersin'deki Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin tehlikeleri, nükleer santralin canlılara ve çevreye verdiği zarara ilişkin 24- 25 Aralık'ta düzenlenecek çalıştaydan bir gün önce (24 Aralık) saat 12.00'de Özgür Çocuk Parkı Akdeniz'de basın açıklaması gerçekleştirilecek.

Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılacak çalıştay 24 Aralık’ta Ali Osman Abalı Fotoğrafları ile Nükleer Gerçeği – Sergisi ile başlayacak.

Program kapsamında 25 Aralık günü ise açılış 9.30’da gerçekleştirilecek. Etkinlikte, “Nükleer Endüstri Sınır Tanımaz - Kıbrıs'tan Nükleere Yanıt” başlığında Murat Kanatlı konuşmacı olarak, Belgin Ayrancı ve Yusuf Üçay kolaylaştırıcı olarak yer alacak.

Daha sonra, “Nükleer Olamaz” başlığıyla bir slayt gösterimi gerçekleştirilecek.

Program, Beyza Üstün ve Osman Koçak’ın konuşmacı olduğu “Yaşamın Diyalektiği: Ekoloji Politik Tutum” ve Zeki Karataş’ın konuşmacı olduğu “Politik Karşılaşma: Neden Nükleer Olamaz” başlıklı oturumlarla tamamlanacak.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA