İYİ Parti’de Dutar yeniden aday | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ Parti’de Dutar yeniden aday


 

İYİ Parti Mersin İl Başkanlığının 7 ocak 2023 tarihinde yapılacak il kongresi öncesi mevcut başkan Mehmet Dutar yeniden aday olduğunu açıkladı.

İBRAHİM YÜNCÜLER

 

İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı’nı 2019 yılından buyana yürüten Mehmet Dutar, 7 Ocak 2023 tarihinde yapılacak il kongresi öncesi aday olduğunu açıkladı.

Adaylık açıklamasını parti binasında yapan Dutar’a, partililerde destek verdi.

 

“KÜÇÜK HESAPLARI, FESATLIKLARI, HİLEYİ, MADDİ ENDİŞE VE KOLTUK HIRSINI ELİNİN TERSİYLE İTMİŞ GÖNÜL ERLERİYİZ”

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar açıklamasında, İYİ Partinin Türkiye yolculuğunda Mersin İl Başkanlığı görevini büyük bir heyecanla, yorulmadan, bıkmadan davanın bir neferi olduğumun şuuruyla yerine getirmeye çalıştığını söyledi.

“Kongre heyecanının başladığı bu günlerde sevgili teşkilatımızın, Mersinli partililerimizin teveccühü ve desteğiyle yeniden il başkanlığına aday olmaya karar verdim” diyen Dutar, “İYİ Parti yolculuğu millete hizmet davasıdır. Ve bu dava adanmış gönüllerin omuzları üstünde yükselmeye devam edecektir. Bu davanın kubbesi altında mücadele edenler küçük hesapları, fesatlıkları, hileyi, maddi endişe ve koltuk hırsını elinin tersiyle itmiş gönül erleridir…

 

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN YOL YÜRÜDÜK”

İşte bu gönül erleri bu gün burada Mersin İl Başkanlığında bu meydandadır. İl Başkanlığım süresince güzel Mersin’imizin ilçe, belde, köy, mahalle her noktasına ulaşmak, halkı dinlemek, onlarla hemhal olmak için gece gündüz demeden yol yürüdük. Bu yolculuğumuzda    bizimle yorulan bütün dostlara en kalbi teşekkürlerimi sunarım.

Kısa sürede ilçelerden beldelere, mahallelere, köylere teşkilatlanmamızı sağlam temellere oturttuk. İlçe kongrelerimizi büyük coşkuyla tamamladık. İlçelerimizde büyük bir insicam ve kaynaşma ile ilçe başkanlarımızı seçtik. Bu seçimlerin bir tek kazananı vardı o da İYİ Partiydi. Bütün nefsaniliklerden arınmış sadece milletin iktidarını arzulayan bir partinin mensubu olduğum için bir kez daha onur duydum. Bu çalışmaların neticesi İYİ Partimizin iktidarı il taçlanması olacaktır. Bu umutla yapacağımız il kongremizde yeniden il başkanlığına adayım. Aday olmamda etkili olan İYİ Partili dava arkadaşlarıma, gönüldaşlarıma ve güzel Mersinimize en kalbi teşekkürlerimi sunarım.   

 

MERAL AKŞENER’İ BAŞBAKAN YAPMADAN AŞKIMIZ SÖNMEYECEK”

Gördüm ki bir tebessümün bile halkın nazarında kıymeti varmış. Bu millet, dertleriyle dertleneni, samimiyeti karşılıksız bırakmıyor. İşte bugün burada sizler bunu ispatlıyorsunuz. Hepinizi yürekten alkışlıyorum. İYİ Partimizin Mersin’de faaliyete başladığı günden bu  güne geldiği nokta bunun ispatıdır. Sıktığımız her elde verdiğimiz her selamda milletin İYİ Partimize nasıl bir muhabbetle karşılık verdiğini gördük. Bu da bizim mücadele ve çalışma aşkımızı alevlendirdi. Ve size söz veriyorum; Genel Başkanımız Meral Akşener’i Başbakan, İYİ Partiyi Mersin’de birinci parti yapmadan da bu aşkımız sönmeyecek.

Ekonominin tersyüz olduğu, milletin umutlarının tükendiği, sağlıktan eğitime standartların çöktüğü bu hengamede İYİ Parti millete umut istikbaline ışık olmuştur. Bunu gittiğimiz her yerde görmekteyiz. Milletin İYİ Partiye olan inancı her saniye tazelenmektedir. Bu yüzden yükümüzün sorumluluğumuzun ne kadar ağır olduğunu biliyoruz. Ülkemizdeki tıkanmışlığın milleti yoran ve boğan girdabın farkındayız.  Alım gücünün köz üstündeki buzun hızıyla eridiği, adalet çarkının işlenmediği, yarın endişesinin zihinleri paslandırdığı bu atmosferde yüklendiğimiz sorumluluğun farkındayız. Seçim heyecanının ülke atmosferini doldurduğu bir sürece milletçe uyandık ve hedefe kilitlendik. Biliyoruz ki artık yeni şeyler söylemenin ve ülkenin yaralarına merhem olacak bir iktidarın heyecanını kuşanmış durumdayız. Millet İYİ Partinin önderliğinde bir hükümetin arzusu içinde. Hal böyle iken bu davanın bir neferi olarak yeniden il başkanlığına, yeniden yorulmaya, yeniden terlemeye, Mersin’imizle yol yürümeye talibim. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener hanımefendinin başbakanlığında il başkanlığı yapmaya talibim. Sefere, yola talip olmayan zafer beklemesin, düsturundan hareketle ilçelerinden, beldelerine, Toroslar’daki Yörük çadırına kadar kapıları çalmaya, yürekleri, gönülleri kucaklamaya devam edeceğiz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA