BU DEFA ŞAŞIRTTILAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU DEFA ŞAŞIRTTILAR!


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin olaylı meclis toplantılarında bu defa şaşırtan bir oturuma imza atıldı. 3 yıldır her oturum 4-5 saatten fazla süren meclisin son toplantısı bir saat dahi sürmeden tamamlandı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2022 yılı Aralık ayı 2. Birleşim Toplantısı, Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. Oturumda; komisyonlardan havale edilen 12 ve birimlerden gelen 1 olmak üzere toplam 13 madde görüşülerek oylandı.

Maddelere geçilmeden önce Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, gündem dışı konuların konuşulduğu bölümde Anamur ve Bozyazı’da yapılacak hal projelerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

 

“ANAMUR HALİ İÇİN 2 YILLIK GEÇİCİ TAHSİS VERİLDİ”

Anamur için bir ihtiyaç haline geldiğini vurguladıkları yeni bir Toptancı Sebze ve Meyve Hali ile ilgili bazı gelişmeler olduğunu duyuran Başkan Seçer, “Talebimiz doğrultusunda Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nden tarafımıza 152 bin 578 dekarlık alanın 2 yıllık geçici tahsisi verildi. Oraya hal inşaatı başlatacağız ve bu süreç içerisinde de daha sonra kesin tahsisini alacağız. Biz bunun avam projesini zaten hazırlamıştık. Kalınören Hal Tesisi Projemiz’de 3 ayrı tipte toplam 106 adet dükkan planlamıştık. Bunun artma ihtimali yüksek. Taleplerin yoğun olduğu bildirildi. Revize bir plan çalışması olabilir. Yine sandık depolama alanı, ticari alan, idari binalar; bunların şimdi uygulama projesi yapılacak. Yalnız orası eğimli bir arazi, hafriyat çalışmalarını bir iki hafta içerisinde başlatmamız gerekiyor” dedi.

 

TARTIŞMASIZ MECLİS!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin olaylı meclis toplantılarında bu defa şaşırtan bir oturuma imza atıldı. 3 yıldır her oturum 4-5 saatten fazla süren meclisin son toplantısı bir saat dahi sürmeden tamamlandı. Konuşma sürelerini 3 dakika ile sınırlayan Başkan Seçer, üyelerin bu kurala uymasını istedi. Mecliste söz alan üyelerin bu kurala riayet etmesi ile son 3,5 yılda ilk dönemler harici tartışmasız meclis toplantısına imza atmayan Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi kısa sürede tamamlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA