MHP’DE NELER OLUYOR? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MHP’DE NELER OLUYOR?


 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla haftasonu kentte yapılacak mitingin davet toplantısının teşkilat yerine Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz tarafından düzenlenmesi ve İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’nin toplantıya katılmaması kafalarda soru işareti yarattı.

HEDİYE EROĞLU

 

MHP’nin Türkiye genelinde '2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' temalı mitinglerinin 9’uncusu 18 Aralık Pazar günü Mersin’de düzenlenecek.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla yapılacak miting ile ilgili parti teşkilatı hazırlıklarını sürdürürken ilginç bir gelişme yaşandı.

Mitinge ilişkin kamuoyuna yönelik davet toplantısı partinin il teşkilatı yerine usul ve temayüllere aykırı olarak Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz tarafından düzenlendi. Toplantıya MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ve AKP Toroslar İlçe Başkanı Bekir Topçu, Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Tugay, Toroslar Kaçep Başkanı Nilüfer Temiz, AKP Toroslar Kadın Kolları Başkanı Nalan Erden katılırken parti yönetiminden kimsenin katılmadığı görüldü.

 

İL BAŞKANI İLÇE TOPLANTISINA GİTTİ!

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’nin toplantıya katılmaması kafalarda soru işareti yarattı.  Bu durumun sorulması üzerine Başkan Atsız Afşın Yılmaz, Başkan Gölgeli’nin miting hazırlık çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretleri gerçekleştirdiği için toplantıya iştirak edemediğini söyledi.

MHP’nin gövde gösterisi yapması beklenen toplantıya Gölgeli’nin yanı sıra il yöneticileri ile meclis üyeleri ve partinin önde gelen isimlerinin katılmaması soru işaretlerine neden oldu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA