İlk yarıda sona doğru | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İlk yarıda sona doğru


 

Barış ÇOBAN

 

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) ilk yarının tamamlanmasına 2 hafta kaldı. Şampiyonluk şansı yok denecek kadar az olan Mersin temsilcileri kendi aralarında rekabet etmeye başladı. İl sırlamasında ilk sırayı almak isteyen Silifke Belediyespor, Anamur Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor’u kıyasıya bir yarış bekliyor.

Ligin 12’nci haftasında şuan İl sıralamasında 1’nci sırada bulunan 22 puanlı Silifke Belediyespor 5 Temmuz İskenderunspor’u kendi evinde konuk edecek. Devre arasına kadar puan farkını korumak isteyen Silifke temsilcisi maça 3 puan için çıkacak.

İl sıralamasında 2’nci durumda olan Anamur Belediyespor ligde orta sıralarda bulunan Samandağ Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Deplasmanda 3 puan almaya çalışacak olan 17 puanlı Anamur ekibi Silifke ile puan farkının açılmaması için mücadele edecek.

Sezona mütevazi bir kadro ile giren Homurlu’yu zorlu bir ikinci yarı bekleyecek. İl sıralamasında son sırada bulunan 11 puanlı Homurlu evinde Ceyhanspor ile oynayacak. Rakibi Ceyhanspor ligde henüz galibiyeti bulunmuyor. Homurlu ilk yarıda geriye kalan 2 karşılaşmayı kazanarak devre arasına umutlu girmek isteyecek. Ligde ki tüm karşılaşmalar Pazar günü saat 14.00’da oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA