Bir varlar bir yoklar | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bir varlar bir yoklar


 

İlk yarının tamamlanmasına 2 hafta kalan Bölgesel Amatör Lig, tat vermiyor!

BARIŞ ÇOBAN

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) ilk yarının tamamlanmasına 2 hafta kaldı. 7’nci grupta mücadele eden Mersin temsilcilerinden Silifke Belediyespor haftayı 3 puanla kapatırken Homurlu 1951 Spor ve Anamur Belediyespor 11’nci haftayı puansız kapattı. 11 hafta sonunda İl sırlamasında 1’nci sırada yerini koruyan Silifke Belediyespor büyük avantaj yakalarken takımların istikrarsız futbolu spor severler tarafında sorgulanmaya başlandı.

 

SİLİFKE AVANTAJI KAPTI

Ligde 11 hafta geride kaldı. 11’nci haftaya 22 puan ile giren Silifke Belediyespor İl sıralamasında büyük bir avantaj elde etti. Rakiplerinin puan kaybettiği haftada Antep deplasmanından 3 puanla dönerek rahat bir nefes aldı. Antep’de Gaziantepgücü ile karşılaşan Silifke ekibi zorlu geçen karşılaşmayı 2-1 kazanarak Mersin’e 3 puanla döndü.

İl sıralamasında Anamur Belediyespor ile puan farkını 5’e çıkaran Silifke temsilcisi ilk sıraya yerleşti. Silifke Belediyespor hafta sonu 5 Temmuz İskenderunspor ile oynayacak.

 

ANAMUR HARAKİRİ YAPTI

Şampiyonluk şansı kalmayan, hedefe İl sıralamasını alan Anamur Belediyespor evinde oynadığı Araban Belediyespor’a yenilerek büyük yara aldı. 90 dakika boyunca her iki ekibinde büyük mücadele verdiği, git gellerin olduğu karşılaşmada konuk ekip attığı tek golle 3 puanın sahibi oldu. Lig 2’ncisi Araban Belediyespor karşılaşmayı 1-0 kazanarak lider ile arasında ki puan farkının açılmasını engelledi.

Ev sahibi Anamur temsilcisi ise maçı kaybederek bir bakıma harakiri yaptı. Kendi ayağına sıkan Yeşil Beyazlı ekip Silifke Belediyespor ile puan farkı 5 çıkması taraftarı ayrıca üzdü. Anamur Belediyespor hafta sonu Samandağ Belediyespor ile oynayacak. Bu karşılaşmayı kazanarak Araban mağlubiyetini unutturmak isteyecek.

 

HOMURLU’NUN İŞİ ÇOK ZOR

Küçük bütçe ve  dar bir kadro ile oynayan Homurlu 1951 Spor İl sıralamasında son sırada yer alıyor. İl sıralamasında son sırayı alan ekibin doğrudan küme düşecek olması Homurlu taraftarını korkutuyor. Hafta sonu İskenderun deplasmanından puansız dönerek taraftarını ve yönetimini üzen Homurlu’nun işi her geçen gün zorlaşıyor.

İskenderun’da 5 Temmuz İskenderunspor ile oynayan karşılaşmayı 4-2 kaybeden Mersin temsilcisi sahada istediği oyunu sergilemeyince haftayı puansız kapatmıştı. Zor bir dönem geçiren Homurlu kısa süre içinde toparlanmaz ise lige veda eden ilk ekip olacak. Homurlu hafta sonu ligde henüz puanla tanışamamış Ceyhanspor ile oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA