Muhasebecilerden vefa örneği | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Muhasebecilerden vefa örneği


 

Mersin Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’ndan başarılı bir vefa örneği geldi. Oda yönetimi stresli mesleğin getirdiği ağır yük ile masa başında yaşama veda eden İbrahim Birsel ile Serkan Serpin’in adını verdiği dersliklerin açılışını gerçekleştirdi. Oda Başkanı Emin Levent Türkili, “Dinlenebilmek, eşlerimize çocuklarımıza vakit ayırabilmek ailemizin ve çocuklarımızın yanında hayata umutla bakabilmek için, mutlu bir meslektaş mutlu bir meslek için masa başı ölümlere son diyoruz” dedi.

GİZEM EKİCİ

 

Mersin’de stresli mesleğin getirdiği ağır yük ile masa başında yaşama veda eden muhasebeci ve mali müşavirlerin adı derslik ile yaşatılacak. Mersin Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, masa başında vefat eden meslektaşları İbrahim Birsel ile Serkan Serpin’in adını verdiği dersliklerin açılışını gerçekleştirdi.

Katılımın yoğun olduğu açılışta Serpin’in göremediği çocuğunun açılış yapması duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

“SİZLERİ UNUTMADIK”

Açılışta konuşan Mersin MMMO Başkanı Emin Levent Türkili, “İnsanları, geçimsiz yapan, sevgisizliktir. Bir birine düşman eden, iletişimsizliktir. Güzellikten yana, ne varsa, yok eden ilgisizliktir. Bu bağlamda, her zaman üyesinin yanında olan, bir yönetim anlayışı ile bugün burada bir vefa örneğini gelecek nesillere aktarabilmek için toplandık.  Rahmetli kardeşlerimizin aileleri de buradalar  kendilerine hoş geldiniz diyorum.

Ne yazık ki 18 Şubat 2019 tarihinde 50 yaşında bürosunda masa başında  kalp krizi geçiren İbrahim Birsel ve 40 yaşında 20 Şubat 2019 tarihinde bürosuna giderken yolda aort yırtılması sonucu geride bir hamile eş bırakarak doğacak çocuğunu göremeden, aramızdan ayrılan Serkan Serpin, sizleri unutmadık.

“SAHİP OLMAK DEĞİL, SAHİP ÇIKMAK  ANLAYIŞINI HAKİM KILABİLMEK İÇİN ÇABALIYORUZ”

Üyesini düşünen üyesiyle düşünen, üyesinin yanında olan, sahip olmak değil, sahip çıkmak  anlayışını hakim kılabilmek için bu genç yaşta aramızdan ayrılan meslektaşlarımızı unutmamak ve isimlerinin gelecekte de hatırlanmasını sağlamak ailelerinin acısına bir nebze de olsa ortak olabilmek için isimlerini eğitim salonlarımıza vermek istedik.

Yönetim kurulumuzun bu düşüncesini danışma meclisine taşıdık ve danışma meclisimizde oy birliği ile kabul edilen bu önergemizi, bugün hayata geçiriyor ve kendilerini rahmetle anıyoruz mekanları cennet olsun.

 

“STRETESE BAĞLI MASA BAŞI ÖLÜMLERE SON”

Sık sık değişen mevzuatlardan  ve meslek mensuplarının üzerine yüklenen angaryalardan, sistem sorunlarından kaynaklı, sürekli ‘yetişecek mi, uzatılacak mı?’ stresi yaşamaktan meslektaşlarımız artık çok yoruldu. Bunlara dayalı stres ve iş yoğunluğundan kaynaklı masa başı ölümlere son diyoruz..

Dinlenebilmek, eşlerimize çocuklarımıza vakit ayırabilmek ailemizin ve çocuklarımızın yanında hayata umutla bakabilmek için, mutlu bir meslektaş mutlu bir meslek için masa başı ölümlere son diyoruz. Aramızdan ayrılan meslektaşlarımızı tekrar rahmetle anıyor ailelerine sabırlar diliyor, Sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA