Tarsus O’na emanet! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus O’na emanet!


 

Kriz üstüne kriz yaşanan ve 3. Defa genel kurul kararı alan Tarsus İdman Yurdu’nda, teknik Direktörlük görevine Altyapı Sorumlusu Sinan Atım getirildi.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu (TİY), kuruluşunun 100’üncü yılında kriz üzerine kriz yaşarken, futbol takımı Altyapı Sorumlusu Sinan Atım’a emanet edildi.

Geçen yıl Şahin Kırbıyık yönetiminin eleştiriler sonrası istifa etmesinin ardından kendine gelemeyen TİY, bu yıl içerisindeki 3. genel kurulunu yapmaya hazırlanıyor. Kötü gidişatın durdurulması hedefiyle Aralık ayı içerisinde yapılacak genel kurul öncesi takımdaki hoca krizi de çözüme bağlandı.

Yaşananlara daha fazla dayanamayarak istifa eden Teknik Direktör Serdar Bozkurt’tan boşalan koltuğa getirilecek isim için yönetimin yaptığı görüşmeler sonuç verdi. İlk olarak yaz aylarında kısa süreliğine takımın başına getirilen ancak ömrü uzun olmayan Birol Erol’a teklif götürüldü. Erol’a genel kurula kadar takımın başına geçme teklifi götüren yönetim, görüşmeden eli boş ayrıldı. Erol bu bir anlaşmaya yanaşmadı.

Yetkililer daha sonra yaptıkları toplantı sonucu, U 19’u çalıştıran Altyapı Sorumlusu Sinan Atım’ı, kongreye kadar takın başına getirdi.

Pazar günü saat 14:00’te deplasmanda ligde 23 puanla 3. Sırada yer alan Erokspor ile karşılaşacak olan Tarsus İdman Yurdu, 18 puanla 11’inci sırada yer alıyor.

Erokspor bu maçı kazanarak liderlik koltuğuna oturmak isterken TİY, kötü gidişatı durduracak kıvılcımı ateşlemek istiyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA