Şampiyon olacak takım parasızlıktan dağıldı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Şampiyon olacak takım parasızlıktan dağıldı!


 

Tarsus İdman Yurdu’nda yaşanan kriz ortamının kaosa dönüşme dönemlerine ışık tutan Serdar Bozkurt, istifa gerekçesini kamuoyuyla paylaştı: “Şampiyon olabilecek kadro kalitesine ve oyun anlayışına sahip olan takımın maddi nedenlerden dolayı dağılacak olmasının derin üzüntüsünü yaşamaktayım.”

Barış ÇOBAN

 

Kötü gidişatın sürdüğü Tarsus İdman Yurdu’nda bu duruma daha fazla dayanamayarak istifa eden Teknik Direktör Serdar Bozkurt, sürece dair önemli açıklamalar yaptı.

Yaşanan kriz ortamının kaosa dönüşme denelerine ışık tutan Bozkurt, “100.yılda şampiyonluk parolasıyla göreve başladığımız Tarsus İdman Yurdu Kulübü ile bugün itibarıyla yasal haklarımı kullanarak ayrılmış bulunuyorum. Görev aldığım bütün kulüplerde, her zaman sorunların çözülmesi için uğraşan, bahaneler üreten değil üstesinden gelmek için çalışan, saha dışından ziyade saha içinde kalarak başarıya odaklanmayı ilke edinmiş bir teknik adam vizyonuna sahibim.

HİÇBİR KAYNAK BULUNAMADI

Ancak bulunduğumuz durum itibarıyla futbolcu kardeşlerimizi motive edecek hiçbir kaynak bulamadığımdan ve kulüpteki sorunların, çözülmesinden ziyade her geçen gün katlanarak arttığından dolayı böyle bir karar aldığımı belirtmek istiyorum. Şampiyon olabilecek kadro kalitesine ve oyun anlayışına sahip olan takımın maddi nedenlerden dolayı dağılacak olmasının derin üzüntüsünü yaşamaktayım.

Çalıştığım süre zarfında manevi desteklerini her zaman yanımda hissettiğim Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan'a, yöneticilerimiz Hüseyin Kaplan'a, Tolunay Duman'a, Duran Çalışır'a, Emin Dalyan Gür'e, sportif direktör Ferhat Duman'a, kulüp personeline, özellikle son zamanlarda verdikleri destekten dolayı Korsanlar Taraftar Grubuna, bu zorlu süreçte sezon başından beri zihinsel olarak maddi sorunlarla boğuşmalarına rağmen saha disiplininden ve çalışmalarından taviz vermeyerek oynadıkları oyun ile herkesin taktirini toplayan koca yürekli ve karakterli futbolcu kardeşlerime ve benimle beraber başarılı olmak için gecesini gündüzüne katarak çalışan teknik ekipteki arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA