TMO’dan paketleme hizmeti alımı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TMO’dan paketleme hizmeti alımı


 

Haber Merkezi

 

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Mersin Başmüdürlüğünce, kabuklu kırmızı mercimeğin ambalajlar halinde paketlenmesi hizmeti alınacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yer alan ilana göre; Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Mersin Başmüdürlüğü tarafından, kabuklu kırmızı mercimeğin ambalajlar halinde paketlenmesi hizmeti alımı için ihaleye çıkılacak.

Toprak Mahsulleri Ofisi Mersin Başmüdürlüğü Danem Agro Gıda Sanayinin kiralık deposunda stoklu bulunan bin 500 ton ((±) % 20 opsiyonlu)  kabuklu kırmızı mercimeğin nakliyesi dahil;  Mersin Başmüdürlüğü binasında kapalı zarfla teklif alma ve açık eksiltme yöntemi ile kabuklu kırmızı mercimeğin imalata verilmesi, fümige edilmesi, imalattan alınan kırmızı iç mercimeklerin, 1 Kg’lık yatay ambalajlar halinde paketlenmesi ve 20’şer adet 1 kg paketli mercimeği alacak şekilde mukavva kolilere konulması ve kolilerin paletler üzerinde depolanması işi yaptırılacak. Kıymetli yan ürünlerin 1 tonluk Bigbag ve/veya 50 kg’lık çuvallara konulması, haşerelenmesi halinde fumigasyona tabi tutulması gerekiyor.

İhale, kapalı zarfla teklif alma ve açık eksiltme yöntemi ile 16.11.2022 Çarşamba günü saat 10:30’da Mersin Başmüdürlüğü hizmet binası toplantı salonunda yapılacak. İhale gerçekleşmemesi durumunda 17.11.2022 Perşembe günü saat 10:30’da tekrar yapılacak.

Kırmızı Mercimek imalat ve paketleme işlemleri, TS 143 Mercimek Standardında belirtilen tüm hususlara uyularak 1.sınıf olarak yapılacak ve Türk Gıda Kodeksi Tebliğleri, Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliklerine uygun olacak

Teklifler kapalı zarf içinde sunulacak olup zarflar isteklilerin önünde açıldıktan sonra, ihaleye temsilci göndermeyen ya da gönderdiği halde Açık Eksiltme için teklif vermeyen firmaların kapalı zarfla verilen ilk teklifleri dikkate alınacak. Teklifler ihale günü saat 10:30’a kadar Yeni Mahalle İsmet İnönü Bulvarı No: 52 Akdeniz / Mersin adresinde bulunan TMO Mersin Başmüdürlüğü Bilgi İşlem Servis Şefliğine elden teslim edilecektir. Posta veya faksla verilen teklifler kabul edilmeyecek.

 

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA