Mersinlilere organ bağışı çağrısı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersinlilere organ bağışı çağrısı


 

Haber Merkezi

 

Ülkemizde her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında kutlanan “Organ ve Doku Bağışı Haftası”nda Mersinlilere organ bağışı çağrısı geldi.

Hafta etkinlikleri kapsamında Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi girişinde organ bağışı standı açıldı. Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı da açılan standı ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı ve aynı zamanda organ bağışında bulundu.

Organ bağışının yaygınlaştırılması ve bu konudaki farkındalığın artırılmasını sağlamak amacıyla ülkemizde olduğu gibi üniversitede de çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, “Organ bağışı sağlık alanındaki çok önemli bir sosyal sorumluluk davranışı. Organ bağışı ile insanların hayatlarını sağlıklı bir şekilde ettirebilme şansları oluyor. Bağışlanan her organın, kurtarılan bir hayat olduğunu aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor. Bu nedenle de organ bağışı konusunda herkesi bilinci ve bağışçı olmaya davet ediyor, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA