Ziraat Odasından satılık araç | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ziraat Odasından satılık araç


 

Haber Merkezi

 

Mersin’in Tarsus ilçesinde 955 metrekare arsa i

Haber Merkezi

 

Akdeniz Ziraat Odası Başkanlığınca 1996 model Nissan Pick-up satılacak. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yer alan ilana göre; Akdeniz Ziraat Odası Başkanlığı adına kayıtlı araç, 6964 Sayılı Kanun hükümlerince, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Alım Satım Yönetmeliği uyarınca kapalı zarf teklif usulü ile ihale edilerek satılacak.

33 B 0574 Plakalı NISSAN marka PICKUP cins 1996 model 436 bin 021 kilometredeki araç 75 bin TL bedelle satılacak.

İhale Akdeniz Ziraat Odası Başkanlığında, 16.11.2022 tarihine rastlayan Çarşamba günü saat 11:00’ da Nusratiye Mahallesi 5001 Sokak No:40 Akdeniz/ Mersin adresinde bulunan Akdeniz Ziraat Odası Başkanlığı Meclis Toplantı salonunda yapılacak.

İstekliler 15.11.2022 tarihine rastlayan Salı günü saat 17:00’a kadar Akdeniz Ziraat Odası Başkanlığına şartnameye uygun olarak hazırlanan teklif mektubunu elden veya iadeli taahhütlü posta ile ulaştırmak zorundadır. Belirtilen gün ve saatten sonra verilen teklifler değerlendirmeye alınmayacak.

.Teklif Dosyasını Akdeniz Ziraat Odası Başkanlığı Genel Sekreterliğinden, Oda Web sayfası (www.akdeniz.ziraatodasi.org.tr) adresinden ve Odamız Facebook Mersin Ziraat Odası adresinden temin edilebilecek.

 

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

ale ile satılacak. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yer alan ilana göre; Tarsus Milli Emlak Müdürlüğünce yapılacak satışa göre Tarsus'ta 955 metrekare arsa ihale ile satılacak.

Mülkiyeti Hazineye ait olan taşınmazın satış ihalesi;  2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi gereğince ‘açık teklif usulü’ ile hizasında gösterilen tarih ve saatte Tarsus Hükümet Konağı, Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında teşekkül edecek Komisyon huzurunda yapılacak.

Hazine taşınmazlarının; satış işlemlerinde satış bedeli, irtifak hakkı ve kullanma izni verilmesi işlemlerinde yıllık bedeller üzerinden, Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü tarafından, 5 Milyon TL’ye kadar olan kısmı için %1 (yüzde bir), 5 Milyon TL’den 10 Milyon TL’ye kadar olan kısmı için %0,5 (binde beş), 10 Milyon TL’yi aşan kısmı için %0,25 (onbinde yirmibeş) oranında işlem bedeli alınacak.

Satış 8 Kasım 2022 günü saat 11:30’da gerçekleştirilecek.

 

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA