Merak uyandıran ziyaret! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Merak uyandıran ziyaret!


 

Tarsus Belediye Başkanı CHP’li Dr. Haluk Bozdoğan, hafta sonu süpriz bir buluşmaya imza atarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelirken, görüşmede Büyükşehir Belediyesi ve kendi partilileri ile yaşadığı problemlerin gündeme gelip gelmediği merak konusu oldu.

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye’nin 26 şehrinden büyük 400 bine yakın nüfusu ile Mersin siyasetine yön veren Tarsus’u, 25 yıl sonra CHP’ye kazandırarak adeta tarih yazan Dr. Haluk Bozdoğan, hafta sonu sürpriz bir ziyarete imza attı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Bozdoğan’ın  ziyareti kentte merak uyandırdı. Sosyal medyadan ziyaretle ilgili, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun huzurundayız... Ülkemizi geleceğe taşıyacak tertemiz yolda uğur ve erdemin simgesi Tarsus'tan, Tarsuslu hemşehrilerimizin sıcak selamlarını getirdik... 29 Ekim Cumhuriyet'imizin ilanının 99. Yılında, başkentimiz Ankara'dan tüm hemşehrilerimi saygıyla selamlıyorum” ifadelerine yer verdi.

Seçildiği günden buyana CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile sık sık karşı karşıya gelen ve hatta kendi meclisinde partilileri tarafından projeleri engellenen Başkan Haluk Bozdoğan’ın ziyaretinde bu konulara değinilip değinilmediği merak konusu oldu. Büyükşehir Belediyesi’nin son günlerde yarı maraton, muhtarlar buluşması ve Cleopatra Festivali gibi organizasyonlara imza atarken Tarsus Belediyesi’ni dışlaması hamlesi gelirken Başkan Bozdoğan’ın ise bu hamlelere Tarsus’un il olması projesi ile karşılık vermeye devam ettiği gözleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA