Kazanan yok | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kazanan yok


 

Bölgesel Amatör Lig’de 3 Mersin temsilcisi de berabere kalarak bir ilke imza attılar.

 

BARIŞ ÇOBAN

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) ilk 3 hafta geride kaldı. 3 Mersin temsilcisi de berabere kalarak bir ilke imza attılar. Anamur Belediyespor cezası nedeni ile Mersin’de oynadığı maçta Kilis Belediyespor ile berabere kalarak haftaya 4’ncü sırada girdi. İlk 2 maçını kazanarak lige iyi bir giriş yapan Silifke Belediyespor zorlu Adana deplasmanında 1 puan ile dönmeyi başardı. Hiç kimsenin şans tanımadığı Homurlu 1951 Spor Antakya’dan 1 puanla dönerek puanını 4’de çıkardı.

 

İSTEDİĞİNİ ALARAK DÖNDÜ

Bölgesel Amatör Ligde zirveye oynayan Adana Vefa ile Adana’da karşılaşan Silifke Belediyespor zor bir doksan dakika çıkardı. Ev sahibi ekibin etkili olduğu maçta kazanan çıkmadı. 90 dakikada karşılıklı atılan gollerle karşılaşma 1-1 berabere sonuçlanırken Silifke ekibi 7 puan ile haftaya 3’ncü sırada girdi. Silifke Belediyespor ligin 4’ncü haftasında Antakya Belediyespor FK’yı ağırlayacak. Karşılaşma Pazar günü saat 15.00’da oynayacak.

 

ANAMUR CEPTEN YEDİ

Cezası nedeni ile Kilis Belediyespor’u Mersin’de ağırlayan Anamur Belediyespor 3 puan için çıktığı maçta umduğunu bulmadı. Düşük tempoda oynanan maçta Anamur ekibinin pozisyona girmekte zorlandığı, organize atak yapamadığı, önde çoğalamadığı gözlendi. Zaman zaman öne geçecek pozisyon bulsa da çok istediği golü atamadı.

 90 dakikada gol sesi çıkmayınca karşılaşma 0-0 bitti. Kazansa lider olma olasılığı olmasına rağmen sergilenen futbol taraftarını mutlu etmedi. Anamur Belediyespor 5 puan ile 4’ncü sırada yer alırken 4’ncü haftada Gaziantepgücüspor ile Antep’te karşılaşacak.

 

HOMURLU EZBERLERİ BOZDU

Hiç kimsenin şans tanımadığı, zor maç kazanır dediği Homurlu 1951 FK ilk 3 haftada 4 puan toplayarak ezberleri bozdu. Antakya’da Antakya Belediyespor’a konuk olan Homurlu rakibiyle başa baş oynadı. Kontra ataklarla etkili olmaya çalışan Mersin ekibi gol atamasa da kalesinde de gol görmedi. 90 dakika 0-0 sona erdi.

Puanını 4’de çıkaran Homurlu haftaya 9’ncu sırada girdi. Hafta sonu lig liderini ağırlayacak olan Homurlu şimdiden bu maçı düşünmeye başladı. Homurlu Araban Belediyespor karşılaşması Pazar günü saat 15.00’da Karacailyas’ta oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA