BAL HIZLI BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL HIZLI BAŞLADI


 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) hızlı başladı. Anamur Belediyespor, Bahçeli’yi 5 golle geçerek ilk hafta liderlik koltuğuna otururken, Mersin derbisinde Silifke Belediyespor, Homurlu’yu 2-0 geçerek, gülen taraf oldu.

BARIŞ ÇOBAN

 

Merakla beklenen Bölgesel Amatör Lig (BAL) hafta sonu hızlı başladı. 13. Sezonunu geride bırakan BAL’da bu sezon geçen yıl play-off şansını son anda kaçıran Silifke Belediyespor, defalarca bu ligde mücadele etmiş, bu sezon lige çıkan Anamur Belediyespor ve tarihinde ilk defa BAL’da oynayan Homurlu 1951 Spor ilk maçlarına çıktılar. 7’nci grupta mücadele eden Mersin temsilcileri Homurlu’nun dışında galip gelerek haftayı 3 puan ile kapattılar.

 

DERBİDE GÜLEN SİLİFKE OLDU

Lig ilk haftası derbi maçına sahne oldu. Silifke’de Silifke Belediyespor ile Homurlu 1951 Spor karşılaştı. Tarihinde ilk defa Bölgesel Amatör Ligde oynayan Homurlu’nun nasıl bir maç çıkaracağı merak konusuydu. Dar ve az bir dış transferin yanı sıra Süper Amatör Ligde ki kadrosunu koruyarak lige başladı. Derbi maçta zaman zaman rakibini zor anlar yaşatsa da biraz tecrübesizlik, biraz yetenek eksikliği golü bulmalarını engelledi.

Ev sahibi Silifke Homurlu’ya göre daha tecrübeli, daha kaliteli oyunculardan kurulu takım havasındaydı. Bunu da sahaya yansıtınca 2-0 galibiyet almayı başardılar. Haftayı 3 puanla kapatan Silifke Belediyespor haftaya 3 puan ile 4’ncü sırada girdi. Silifke temsilcisi ligin 2’nci haftasında Anamur’dan 5 gol yiyen Bahçeli takımını konuk edecek. Homurlu ise ligin güçlü ekiplerinden olan Adana Vefa ile oynayacak.

ANAMUR LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDU

Kısa bir süre ara verdiği Bölgesel Amatör Lige yeniden dönen Anamur Belediyespor’un lige dönüşü muhteşem oldu. Sezonu Bahçeli deplasmanında açan Anamur temsilcisi bir birinden güzel 5 gol atarak ilk hafta liderlik koltuğuna oturdu. Zayıf rakibi karşısında güzel ve istekli oyun sergileyen Anamur Belediyespor karşılaşmayı 5-0 kazanarak dönüşü muhteşem oldu.

Anamur Belediyespor haftaya zorlu bir deplasmana gidecek. Ligde şampiyonluk hesapları yapan Adana 1954 FK takımına konuk olacak. Erken final olarak da değerlendirilen karşılaşma haftanın maçı olarak öne çıkıyor. İlk hafta 5 gol yiyen Bahçeli ekibi Silifke Belediyespor ile oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA