Yaralı polise ziyaretler sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yaralı polise ziyaretler sürüyor


 

AKP Genel Başkan Yardımcısı Julide Sarıeroğlu, partililerle birlikte 26 Eylül gecesi Tece Polisevi'ne düzenlenen hain terör saldırısında bacağından ve karnından silahla vurularak yaralan polis memuru Abdulkadir Öztürk'ü (49), tedavi gördüğü Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ziyaret etti. Polis memuruyla ve ailesiyle bir süre sohbet eden Sarıeroğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Sarıeroğlu, Tece Polisevi'ne gerçekleştirilen hain terör saldırısını kınayarak, "Tüm Mersinlilere, ülkemize geçmiş olsun diliyorum. Terörle, teröristlerle mücadelemiz, destek verenlerle mücadelemiz devam edecek. Bugün ülkemizin farklı bölgelerinde operasyonlarımız devam ediyor. Bugün 2 şehidimiz var. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ülkemizin, milletimizin başı sağolsun. Mersin'de yaşanan olay bizim ülke olarak birbirimize daha fazla kenetlenmemiz gerektiğini ve terörle mücadele konusundaki kararlığımızı sürdürme konusunda da tekrardan güçlü bir şekilde durmamız gerektiğini gösterdi. Bu anlamda çok güçlü bir şekilde, birlik, beraberlik içinde bayrağımız, sınırlarımız için, ülkemizin huzur ve güvenliği için mücadelemize, çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz" şeklinde konuştu. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA