"Orman teşkilatı her geçen gün kendini geliştiriyor" | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

"Orman teşkilatı her geçen gün kendini geliştiriyor"


 

Haber Merkezi

 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın’ı ziyaret etti.

Vali Pehlivan’ı, Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Mersin Orman Bölge müdür yardımcıları Mehmet Fulin, Beyhan Altıntaş, Yaşar Yaman Sağlam, şube müdürleri, işletme müdürleri, orman mühendisleri ve çalışanlar karşıladı. Bölge Müdürü Mustafa Yalçın tarafından Vali Pehlivan'a, Orman Bölge Müdürlüğü faaliyetleri hakkında brifing verildi.

Ziyarette konuşan Vali Pehlivan, orman teşkilatının her geçen gün kendini geliştirdiğini belirterek, "Yapmış olduğu faaliyetler Mersinimiz ve ülkemiz adına önemli ormancılık çalışmalarıdır. Bölge Müdürlüğümüzün çıtayı yükselterek her geçen gün daha önemli başarılara imza atacağına inanıyorum. Son zamanlarda yangınla mücadele konusunda birlikte yaptığımız çalışmalarda iyi bir koordinasyonla devletimizin tüm imkânlarını seferber ederek kısa sürede sonuç almayı başardık. Bundan sonraki çalışmalarda Mersin Orman Bölge Müdürlüğümüze başarılar dilerim" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA