TİY, MENEMEN’DE ÇIKIŞ BULAMADI: 1-2 | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY, MENEMEN’DE ÇIKIŞ BULAMADI: 1-2


 

Sezonun ilk iki maçında 1-1 berabere kalan TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi Tarsus İdman Yurdu, ligin 3. maçında ise Menemen’e 2-1mağlup olarak taraftarını üzdü.

Hasan Küçük

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta Tarsus İdman Yurdu, Menemenspor F.K ile karşılaştı. Menemen İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Sait Tuzcu, Burak Celep ve Oğuzhan Yiğit hakem üçlüsü yönetti. Tarsus ekibi Abdulaziz Demircan, Cengiz Ötkün, Halil İbrahim Tuna, Alperen Pak, Fatih Selimhan Solmaz, Uğur Utlu, Gökhan Meral, Azad Filiz, Taha Balcı, Volkan Altınsoy, Sefa Durmuş 11’i sahaya çıkarken ev sahibi ekip ise Zülküf Özer, Bedirhan Altunbaş, Oğuzhan Açıl, Ömer Şahbaş, Kadir Yazıcı, Ferhat Çulcuoğlu, Atalay Gürel, Emre Keskin, Muhammed Enes, Yılmaz, Ali Özgün Ve Ziya Alkurt’tan oluşan 11 ile maça başladı.

37. dakikada taç atışından gelen topla rakip ceza sahası içinde buluşan Taha Balcı güzel bir vuruşla topu filelerle buluşturarak Tarsus’u öne geçiren golü kaydetti. Tarsus ekibi soyunma odasına 1-0 önde gitti.

47. dakikada Menemen F.K’dan Ferhat Çulcuoğlu attığı golle beraberliği yakalarken Ali Özgün ise 60. dakikada ev sahibi ekibi öne geçiren golü kaydetti. Maç ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA