EMLAKÇILAR DENETİM İSTİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EMLAKÇILAR DENETİM İSTİYOR


 

​​​​​​​Mersin’de yetki belgesiz çalışan emlak firmalarının oluşturduğu sıkıntılara çözüm isteyen sektör temsilcileri, denetimlerin artırılmasını istedi.

Haber Merkezi

 

Mersin Ticaret İl Müdürü Hüseyin Güçlü, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 39 No’lu Emlak ve Destek Faaliyetleri Meslek Komitesi’nin konuğu oldu. Sektördeki gelişmelerin değerlendirildiği komite toplantısında, oda ve il müdürlüğü olarak geliştirilebilecek ortak çalışmalar ele alındı.

Toplantıda özellikle sektördeki yetki belgesiz işyerlerinin, yetki belgesi almasını teşvik edecek çalışmalar yapılması konusuna ağırlık verildi. Yetki belgesiz çalışan firmaların sektörde oluşturduğu sıkıntılara değinilerek denetimlerin artırılması talep edildi. Denetimleri şikayetler üzerine gerçekleştirdiklerini kaydeden İl Müdürü Hüseyin Güçlü, tespit edilen belgesiz firmaların www.ttbs.gtb.gov.tr web sitesi üzerinden Taşınmaz Ticareti Bilgi Sistemi’ne e-devlet şifresi ile girip iletilebileceğini söyledi.

Komite Üyelerinin sorunun çözümü için önümüzdeki süreçte ortak bilgilendirme ziyaretleri yapılarak farkındalık sağlanması talebi üzerine ise İl Müdürü Güçlü, “MTSO, yetki belgesi alma konusunda firmaları teşvikte en büyük rehber. Yetki belgesiz işletmelerin tespit edilmesi durumunda memnuniyetle gerekli ziyaretlerimizi gerçekleştiririz. Biz bu konuda her zaman yardıma hazırız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA