ELEKTRİK KESİNTİSİ ESNAFI MAĞDUR ETTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ELEKTRİK KESİNTİSİ ESNAFI MAĞDUR ETTİ


 

Mersin’de çarşının göbeğinde aniden gerçekleşen ve yaklaşık 2 saat gelmeyen elektrik esnafı mağdur etti. İş yapamayan ve ürünleri zarar gören esnaf Toroslar EDAŞ’a tepki gösterdi.

Hasan Küçük - Barış Çoban    

Mersin'de son günlerde kabarık faturalar nedeniyle Enerjisa vatandaşın tepkisini çekerken Toroslar EDAŞ ise 2 saat süren kesinti nedeniyle hedef oldu. Mersin'in kalbi olarak adlandırılan Camii Şerif ve Mesudiye Mahallesi başta olmak üzere bazı bölgelerde meydana gelen ani elektrik kesintisi esnafı mağdur etti. Haber verilmeden gerçekleşen ve yaklaşık 2 saat süren kesintiye hem vatandaş hem de esnaf isyan etti. Ana hatta meydana gelen arıza sonrası yaşanan kesinti nedeniyle iş yapamayan ve sıcakta ürünleri zarar gören esnaf Toroslar EDAŞ'a tepki gösterdi.

 

"ÜRÜNLERİMİZ ZARAR GÖRDÜ"

Camii Şerif Mahallesi'nde lokanta ve kafe işleten

Mehmet Ali Özer, "Yaklaşık 1 buçuk saat elektrikler kesik kaldı. Biz mağdur olduk. Burası genelde esnaf kesimi. İş yerlerinde elektrik kesildiği işçin insanlar iş yapamadı. Mağduriyet yaşadık. Yetkililerden dileğimiz böyle kesinti olmaması. Kesinti nedeniyle herhangi bir haber verilmedi.

Aniden gerçekleştiği için hazırlıksız yakalandık. Ona göre malzemeler, Aldığımız ürünler şişti. Tek dileğimiz bir daha yaşanmaması" dedi.

"HABER VERSELERDİ TEDBİR ALIRDIK"

Simit fırını işleten İbrahim İnan ise çoğunlukla kesinti gece oluyordu ama genelde 20-25 dakidada geliyor. Bugün kesinti biraz uzun sürdü. Mağdur olduk. Hamur yoğuracaktık. Gecikme yaşadık. Kesileceğine dair bir bilgi gelmedi, gelse idi en azından tedbir alırdık. Ani kesinti nedeniyle sıkıntı yaşadık" şeklinde konuştu.

Çaycı Ahmet Sağır ise faturaya gelince yüksek para almasını biliyorlar ama 2 saate yakındır elektriklerimiz kesik. Sürekli kesinti oluyor ve buna bir çözüm bulmuyorlar. Bildirim yapmadan elektriği kesiyorlar" diye konuştu.

Berber Emin Çelik ise "Elektrikler kesildi ve 2 saate yakın enerjisiz kaldık. Bu nedenle müşteri alamadık. Klima çalıştıramadığımız gibi cihazları kullanamadık. Bilgi vermediler. Mağdur olduk" dedi.   


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA