BU SEZON SİLİFKE İÇİN FARKLI OLACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU SEZON SİLİFKE İÇİN FARKLI OLACAK


 

BAL’da mücadele eden Silifke Belediyespor rakiplerinin belli olması ile yeni sezon hazırlıklarına hız verirken, bu sezon fark yaratarak şampiyon olmayı planlıyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 7. Grupta mücadele etmeye hazırlanan Silifke Belediyespor da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Silifke ekibinin rakipleri; 5 Temmuz İskenderunspor, Adana 1954 FK, Adana Vefa, Anamur Belediyespor, Antakya Belediyespor FK, Araban Belediyespor, Bahçespor, Ceyhanspor, Gaziantepgücü, Hadırlıgücü, Homurlu 1951 Spor, Kilis Belediyespor, Samandağ Gençlerbirliğispor olurken Kırmızı Mavili ekip, yeni sezon hazırlıklarını Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Spor Tesislerinde ve Silifke Şehir Stadında sürdürüyor.

 

“BU SEZON GEÇMİŞ SEZONDAN FARKLI OLACAK”

Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyerek, “80 ilden 196 takımın katılacağı BAL, 14'er takımın yer aldığı 14 gruptan oluştu. Grup müsabakaları sonunda gruplarını birinci sırada tamamlayan 14 takımın karşılaşacağı Play-Off müsabakalarının ardından, 9 takım TFF 3. Lig'e çıkmaya hak kazanacak. 01-02 Ekim 2022 tarihlerinde başlayacak olan 2022-2023 sezonu BAL müsabakaları fikstür çekimi ise Eylül ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek. İnşallah maçlarımıza iyi hazırlanıp başarılı olmak istiyoruz. Bu sezon geçmiş sezondan farklı olacak. Grubumuzda bulunan tüm takımlara başarılar diliyoruz. Ayrıca takımımıza maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Faik Demir de, “Yeni sezon hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Grubumuz belli oldu, inşallah her maçımızda başarılı skorlar almaya çalışacağız. Gruptaki takımların hepsine başarılar diliyorum. Futbolcularımızın çalışmasından, performanslarından memnunum. İkinci kamp dönemimizi 5-15 Eylül tarihleri arasında Afyon’da yapacağız, resmi maçlara kadar daha da iyi olacağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA