BAŞKAN ALTUNOK’TAN SİLİFKE’YE HİZMET VAADİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN ALTUNOK’TAN SİLİFKE’YE HİZMET VAADİ


 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediyesi’nin şehir merkezi ve mahallelerde çalışmaları devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Arkum, Taşucu ve Atayurt mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, yıllardır belediye hizmeti ulaşmayan tüm mahalleleri belediye hizmetleri ile buluşturacaklarını açıkladı.

Silifke’de yaşayan tüm halkı belediye hizmetleri ile buluşturmak için gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Altunok, göreve geldikleri günden bu yana çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini hatırlattı. Başkan Altunok muhtarlar ve vatandaşlarla yaptığı görüşmelerde, “Göreve geldiğimiz günden bu yana haftanın her günü halkımızla iç içeyiz. Halkımızla ve muhtarlarımızla güçlü bir gönül bağı oluşturduk. Sokak sokak mahalle mahalle geziyoruz. Hem belediye hizmetlerimizi yürütüyoruz, hem de halkımız ve muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Onların sorun ve isteklerini dinliyoruz.

Yıllarca belediye hizmeti görmemiş özellikle kırsal mahallelerimizin sorunlarını biliyoruz. Belediyemizin imkanlarını da göz önüne alarak tüm mahallelerimize ve halkımıza eşit hizmet götürmeye gayret ediyoruz. Tüm ekibimizle birlikte gecemiz gündüzümüz yok, mahalle mahalle gezerek halkımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri tespit ediyor, bu hizmetlerin halkımıza ulaşmasına gayret ediyoruz” diyerek belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları yerinde incelemeye devam etti.

Mahallelerini ziyaret eden Silifke Belediye  Başkanı Altunok’la görüşen Arkum Mahallesi Muhtarı Mustafa Gökler, Taşucu Mahallesi Muhtarı Adnan Uysal ve Atayurt Mahallesi Muhtarı Nebi Güven’de yürütülen çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Altunok ve ekibine teşekkür ettiklerini belirttiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA