MİNİK YILDIZLAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİNİK YILDIZLAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI


 

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin spor camiasının önde gelen kulüplerinden biri olan Karacailyas Veteranlar Kulübü, her yaştan sporcunun adresi olmaya devam ediyor.

Veteranlar Takımı ülke genline Başarlara imza atarken Minik Yıldızlar Takımı da göz dolduruyor. Son olarak Karacailyas’ın genç yetenekleri Nevşehir’de görücüye çıktı. Yaklaşık 25 genç oyuncu baş antrenör Mehmet Akyürek, yardımcıları Mustafa Akı ve Fırat Dalik ile Nevşehir’de dostluk maçı kapsamında Nevşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi.  Her iki takımında ciddiyetle sahaya çıktığı, izleyenlere keyif verdiği maçta dostluk kazandı.

Dostluk maçı sonrası ise her iki takımda kol kola sahayı terk ederek büyüklerine fair-play örneği sergiledi. Nevşehir Belediyespor teknik patronu Şakir Topoğlu’nun maç öncesi, sonrası yakın ve sıcak ilgisine Karacailyas ekibi tarafından forma ve hediyelerle karşılık verildi. Maçın ardından ilk açıklamayı yapan Nevşehir Belediyespor’un teknik adamı Şakir Topoğlu, “Mersin’in en değerli kulüplerinden olan Karacailyas’ı ağırlamak bizim için şereftir. Bu gibi dostluk maçları genç oyunculara çok şey katar. Yakın zamanda Mersin’e giderek dostluk maçının ikinci ayağını oynayacağız. Her iki kulübede başarılar diliyorum” dedi. Karacailyas Veteranlar Kulübü baş antrenörü Mehmet Akyürek ise “Aslında maç bahane burada ki amaç genç yeteneklerin sosyalleşmesi, Kent dışına çıkması, birlikte hareket edebilmelerini öğretmektir. Sağ olsun Nevşehir Belediyespor ekibi bizi çok güzel ağırladı, kendimizi evimizde gibi hissettik. Dostluk maçına gidebilmemizde bize destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve her zaman yanımızda olan desteğini esirgemeyen Akdeniz Belediye Başkanımız M.Mustafa Gültak başkanımza özellikle teşekkür ediyorum. Biz Kulüp olarak bu destekleri gördükçe genç oyuncularımızın sosyalleşmesi, Kent dışına çıkması için elimizden geleni her zaman yapacağız” dedi.

Maçın ertesi günü Karacailyas Veteranlar Kulübü alt yapısı gençler Nevşehir’i gezerek anı biriktirdi. İlk defa kent dışına çıkan bir çok oyuncunun çok eğlendiği, mutlu olduğu gözlerinden anlaşıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA