KABLO ÇALMAK İÇİN GİRDİĞİ TRAFO İÇERİSİNDE SIKIŞINCA YAKALANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KABLO ÇALMAK İÇİN GİRDİĞİ TRAFO İÇERİSİNDE SIKIŞINCA YAKALANDI


 

Adana’da trafodan kablo çalmak için içeri girdiği öne sürülen kişi içeride yere düştükten sonra demirlerin arasına sıkıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, hırsızlık şüphelisi kişiyi yakaladı. Trafoya giren şüpheli, uyumak için girdiğini söyledi.

Olay, Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, çevredeki vatandaşlar trafonun içerisine birbirinin girdiğini görmesi üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, daha öncede hırsızlıktan birçok suç kaydı olan M.T’yi trafo içerisinde sıkışmış halde buldu. Ancak elektrik akımı olduğu için M.T’ye müdahale etmek için, akımın kesilmesini beklendi.

Bu sırada polis bölgeye sağlık ekiplerini çağırdı. Toroslar EDAŞ görevlileri elektrik akımını kestikten sonra polis şüpheli M.T’yi trafo içerisinden çıkardı. M.T’in trafoya kablo çalmak için girdiği öne sürüldü. Yakalanan M.T. polislere verdiği ifadede uyumak için girdiğini belirtti.

Hafif yaralanan M.T hastanedeki tedavisinin ardından polis merkezine götürülecek.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA