TARSUSLU MÜZİSYEN MOTOSİKLET KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUSLU MÜZİSYEN MOTOSİKLET KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ


 

Antalya’da meydana gelen motosiklet kazasında Tarsuslu müzisyen ve fizik öğretmeni hayatını kaybetti.

Antalya’da motosiklet kazasında hayatını kaybeden 36 yaşındaki fizik öğretmeni ve müzisyen gencin cenazesi yakınlarının gözyaşları içinde morgtan alındı.

Kaza, sabah saatlerinde Konyaaltı ilçesi Atatürk Bulvarı üzerine meydana geldi. 07 ALU 287 plakalı motosikletiyle evine doğru giden Hakkı Sucugil(36) aracının kontrolünü kaybetti ve aydınlatma direğine çarptı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı incelemede fizik öğretmeni ve ayrıca müzisyenlik yapan Hakkı Sucugil’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Savcılık ve olay yeri incelemesinin ardından Sucugil’in cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Üzücü haberle genç öğretmenin çok sayıda yakına morga geldi. Yapılan otopsinin ardından Hakkı Sucugil’in cenazesi gözyaşları içinde yakınları tarafından morgtan alındı. Gözyaşlarına boğulan Sucugil’in kız kardeşini yakınları ve arkadaşları sakinleştirdi. Sucugil’in cenazesi toprağa verilmek üzere Mersin’in Tarsus ilçesine götürüldü.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA