“KENTİN BELLEĞİNE YÖNELİK BİR SALDIRI” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KENTİN BELLEĞİNE YÖNELİK BİR SALDIRI”


 

Hasan Küçük

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Mersin Şube Başkanı Serdar Erkan TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu tarafından Mersin Limanı’nın kapasite artırımı için Atatürk Parkı’na doğru gerçekleştirmek istediği genişleme sürecinde yaşanan dava ile ilgili düzenlenen basın açıklamasına katıldı.

Erkan burada yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Dikkatlerden kaçmaması gereken bir konu var. Burası Türkiye Cumhuriyeti’nin Mersin vilayetinin modernleşme yolunda kentleşme yolunda çok önemli bir görev olan bir yerdir. Bu kentteki yurttaşlar özellikle Akdeniz civarında oturan yurttaşlar deniz ile buluşabileceği tek yer. Burası Atatürk’ün ismi verilen bir park. Dolayısıyla yapılan bu rantlaşma saldırısı tıpkı Tevfik Sırrı Gür Stadyumunda olduğu gibi kentin belleğine yöneliktir.  Atatürk parkı artık Atatürk ile anılmayacak burada felanca AVM filanca bilmem ne? Şu yabancı firma…Dolayısıyla insanlar buranın Atatürk Parkı olduğunu unutacaklar. Atatürk’ümüzün adının bu yolla saldırılmasını tahrip edilmesini istemiyoruz. Mersin evimizde ise Atatürk Parkı odamızdır. Mersin Mersinlilerindir. Atatürk’ün vasiyetini yerine getireceğiz.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA