SEÇER’DEN KILINÇ’A GÖNDERME: PANKART ASANLAR NEREDE? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SEÇER’DEN KILINÇ’A GÖNDERME: PANKART ASANLAR NEREDE?


 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer “Anamur, Bozyazı Sulama Borusu ve Makine-Ekipman Dağıtım Töreni’nde ilçedeki bozuk yolların sorumluluğunun Büyükşehir Belediyesi’nde olduğuna dair pankart astıran Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’a göndermede bulunarak “Pankart astıranlar nerede” diye sordu.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Başkan Vahap Seçer Anamur ilçesini ziyaret etti. Üreticilerle buluşmasının ardından yapımı süren ve tamamlanan yollarda incelemelerde bulundu.

19 Mayıs Caddesi’nde yapımı süren çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Seçer, sonrasında yakın zamanda çalışmaları tamamlanan ve modern bir yapıya kavuşturulan Mareşal Fevzi Çakmak, İsmet İnönü, Adnan Menderes ve Turgut Reis Caddeleri’nde vatandaşlarla birlikte yürüdü. Seçer daha sonra ‘Anamur, Bozyazı Sulama Borusu ve Makine-Ekipman Dağıtım Töreni’ ne katıldı.

Seçer burada yaptığı konuşmada, 2 bin 200 metre gidiş ve 2 bin 200 metre geliş olmak üzere 4 bin 400 metrelik İskele Caddesi’ndeki, 900 metrelik İsmet İnönü Caddesi’ndeki ve 550 metrelik Turgut Reis Caddesi’ndeki çalışmaları tamamladıklarını belirterek bu yıl programda olmayan Adnan Menderes Caddesi’ni de programa alarak 300 metrelik kısmını yenilediklerini vurguladı.

 

“KÜÇÜK DÜŞÜNMEK ACI BİR DURUM”

Seçer buradaki konuşmasında Şubat ayında bozuk yollara, sorumluluğun Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğunu belirten pankart astırtan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’a isim vermeden göndermede bulunarak şunları söyledi: “İskele Caddesi güzel oldu değil mi? Ne o afişler asıyorlardı bu yol Büyükşehir’e ait diye. Küçük düşünmek çok acı bir durum. Çok acınası bir durumdur. İnsanlar küçük işlerle uğraşmamalı. İnsanlar saygılı olmalı. İnsanlar sevgili olmalı insanlar hoşgörülü olmalı. İnsanların empati yeteneği olmalı. Biz böyle bir kültürden geliyoruz. Birbirimizi ısırarak bir birimize çemkirerek, parmak sallayarak, tehdit ederek, jurnalleyerek tezvirat yaparak karalayarak hiçbir yere varamayız. Eyvallah başımız açık alnımız dik. Kimse bizi korkutamaz kimse bize yafta yapıştıramaz karalayamaz. Alt yapısını güzel yaptık mı yaptık. Sizlerin gözlerini boyamıyoruz.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA