ÖNCE TEHDİT SONRA DAYAK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖNCE TEHDİT SONRA DAYAK!


 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, bugünkü meclis toplantısında bazı müdürlerin dayak yedikleri için aralarında olmadığını söyleyerek, “Valiye bilgi verdim, bu işin hangi devlet kurumuna uzandığını biliyorum. Rant, ihale peşinde koşan bu insanlara, mafya kırıntılarına, FETÖ artıklarına meydan verecek bir kent değil burası” diyerek gündeme bomba gibi düşen bir açıklamaya imza attı.

HEDİYE EROĞLU

 

Tarsus Belediye Meclisi’nin Haziran ayı meclis toplantısının ilk oturumunda Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, gündeme bomba gibi düşen bir açıklamaya imza attı.

 

“MÜDÜRLERİN AĞZI BURNU DARMADAĞIN”

“Benim burada baz müdürlerim yok çünkü müdürlerin ağzı burnu darmadağın, çok feci vaziyetteler” diyen Bozdoğan, “Kurumu değiştirmek için tüm müdür arkadaşlarım gecelerini gündüzlerine katıyorlar, ahlaktan ödün vermeyerek ve gerek ihalelerde, gerek daha önce peşkeş çekilmiş rantları insanların ellerinden alıp, yasaların gereklerini uygulayarak çalışıyorlar.

Bazen insanlar gülüşümün arkasındaki kederi göremiyorlar. Öfkemizin arkasındaki sevgiyi de göremezler. Ama sessizliğimizin arkasındaki nedeni en azından biraz anlamaları gerekiyor.

Personellerim kendi alalarında uzman, iyi temsil becerisine sahipler vizyoner, strateji geliştirmeye, değişime çok açıklar. Yaratıcı, hoşgörülü, takım ruhuna sahipler. Sorumluluk sahibi, güvenilir ve adil olmalarından dolayı gurur duyuyorum.Ama başarılı çalışmalarında neler duyduklarını ben çok iyi biliyorum.

 

“BAĞLANTILARIN HANGİ DEVLET KURUMUNA GİTTİĞİNİ DE BİLİYORUM, VALİYE BU KONUYU DA ANLATTIM”

Üretimin, sevginin ve emeğin olduğu yerde umut da vardır. Yorulduklarını biliyorum, yedikleri dayaklar, sıkılan kurşunlar, saldırılar hiçbir zaman onları yıpratmayacak dimdik ayakta devam edecekler. Bağlantıların hangi devlet kurumuna gittiğini de biliyorum, valiye bu konuyu da anlattım. Rant, ihale peşinde koşan bu insanların hiçbir zaman hayalleri burada gerçek olmayacak.

Kanuna, nizama uyan personellerle çalışma yürütüyoruz. Tüm meclis üyelerinde ellerinden gelen desteği esirgememelerini istiyoruz” diyerek destek istedi. .

 

“YANLARINA KAR KALMAYACAK”

Müdürlerin yediği dayağın yanına kar kalmayacağını, bedelinin ödeneceğini de dile getiren Başkan Bozdoğan, “Ydikleri dayak yanlarına kar kalmayacak. Kimse böyle patavatsız, alçakça saldırı yapıyorsa elete bedelini ödeyeceklerdir. Ama biz istiyoruz ki hep adalet karşısında ödesinler. Adaletle iş yapalım. Bu ülke güçlü bir ülke Mafya kırıntılarına, FETÖ artıklarına meydan verecek bir kent değil burası.

Bizler cumhuriyetin ürünüyüz. Hepimizin Atatürk ve cumhuriyete borcu var. Eğer dorudan ahlaktan yanaysak elimizden gelen her şeyi yapmak zorundayız.

Eline telefon alan herkes birilerini kötüleyebiliyor ama bu eleştirmek değildir. Hatamız var ise söyleriniz veya adli bir olay varsa savcılığa gider gerekeni yarsanız. Ama bu şekilde saldırılar bizi asla yıpratmaz. Ne yaptıysam halkım için yaptım. Halkımın avukatıyım. Tüm ekibim de bu şiarla hizmet veriyorlar ve asla bundan da ödün vermeyecekler.

“TEHDİTLERE, BASKILARA, ENGELLEMELERE RAĞMEN ÇALIŞARAK CEVAP VERECEĞİZ”

Bu davranış bugün benim belediyedeki müdürlerime zarar verdi. Onları gerçekten çok kötü yaptı, moral, motivasyon olarak. Biz acımızı içimizde yaşıyoruz ama üzerine eklenen bu acılar ister istemez çalışma şevkimizi ortadan kaldırma, tam tersi daha fazla çalışmamıza neden olur. undan sonraki 2-3 aylık dönemde bu çalışmaların nereye gittiğini herkes görecek. Bu şehir için tüm tehditlere, baskılara, engellemelere çalışarak cevap vereceğiz. Siz de ne olursa olsun emek veren insanlara sevginizi gösterin. İftira odaklı çalışanlara karşı tüm müdürlerimin bana destek olacağına inanıyorum” diye konuştu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA