SİBERAY PROJESİ BİLGİLENDİRMELERİ DEVAM EDİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİBERAY PROJESİ BİLGİLENDİRMELERİ DEVAM EDİYOR


 

Haber Merkezi

Mersin’de Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Siberay Projesi bilgilendirme faaliyetleri sürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ortaokul ve lise düzeyinde eğitim veren Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi, Şevket Pozcu Anadolu Lisesi ve Buluklu Ortaokulu öğrencileri ile Akdeniz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına bağlı Adem 1, 2, 3, 4 ve Sodam kursiyerleri olmak üzere toplamda 1.150 kişiye siber suçların gerçekleşmeden engellenmesi, maddi ve manevi zararların en aza indirgenmesi, farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri yapılması amacıyla oluşturulan Siberay Projesi kapsamında güvenli ve bilinçli internet kullanımı, kişisel verilerin önemi, teknoloji bağımlılığı, siber suç, siber güvenlik, siber zorbalık, teknolojinin yanlış kullanımı, dijital oyunlar ve sanal ortamda istismar konuları hakkında eğitim semineri verildi.

Ekipler Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında ise çeşitli okul ve AVM’lerde eğitim standı açılarak 270 kişiye bilinçlendirme faaliyetleri kapsamında destekte bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA