10 MAÇLIK YENİLMEZLİK SONA ERDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

10 MAÇLIK YENİLMEZLİK SONA ERDİ


 

​​​​​​​TFF. 2. Lig Beyaz Grupta play-off’a kalmayı garantileyen Tarsus İdman Yurdu ligin son haftasında İzmir temsilcisi Buca 1928’e 2-0 mağlup olarak 10 maçlık yenilmezliğini sona erdirdi.

Hasan KÜÇÜK

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta play-off’a kalmayı garantileyen Tarsus İdman Yurdu ligin son maçında İzmir temsilcisi Bucaspor 1928’e konuk oldu. Yeni Buca Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Murat Türkoğlu yönetirken yardımcılıklarını ise Ömer Lütfü Aydın ve Servet Bozkurt yaptı. Karşılaşmaya ev sahibi takım Şener Özcan, Yalçın Eycan Kaya, Onur Özcan, Alper Kadir Duruk, Metin Yüksel, Saruhan Fındıkcı, Abdullah Balıkuv, Berke Bıyık, Tunç Murat Behram, Enes Alıç ve Mehmet Fuat Gölbaşı’dan oluşan 11  ile, konuk ekip Tarsus İdman Yurdu ise Abdulaziz Demircan, Azad Filiz, Yılmaz Basravi, Özgür Can Özcan, Sinan Kalaycı, Alperen Pak, Gökhan Meral, Eren Keleş, Volkan Altınsoy, Tufan Kelleci, Uğur Arslan Kuru 11’i ile çıktı.

Maçın ilk yarısında ev sahibi Buca daha daha fazla gol pozisyonuna girerken Tarsus ekibi ise fazla bir varlık gösteremedi. Maçın ilk yarısı golsüz beraberlikle sona erdi.

Ev sahibi 2 yarıda da daha atak bir sergiledi. 61. Dakikada Tarsus İdman Yurda ceza sahasında Emrah Bulucu’nun hatalı pasında araya giren Bucasporlu Mehmet topu alarak Berke’nin önüne attı. Berke ise güzel bir vuruşla topu sarı lacivertli ekibin ağları ile buluşturarak takımını öne geçiren golü attı. 1-0

Maçın 2. golü ise uzatma dakikalarında geldi. 90+3 dakikada Tarsus İdman Yurdu ceza sahası dışında Tunç’un serbest vuruşunda top Tarsus İdman Yurdu savunmasına çarparak ağlarla buluştu. Maç 2-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi. Tarsus İdman Yurdu bu mağlubiyetle 10 maçlık yenilmezliği sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA