MERSİNLİLERE TSM KONSERİ DAVETİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİNLİLERE TSM KONSERİ DAVETİ


 

Kuruluşunun 45’inci yılında Mersin Türk Sanat Müziği Derneği Korosu, unutulmaz bir konserle sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

GİZEM EKİCİ

 

Mersin Türk Sanat Müziği Derneği Korosu, muhteşem konsere hazır. Mersin’de 9 Mayıs Pazartesi günü sunulacak konser Mezitli Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Koro şefliğini Meltem Vural’ın yapacağı etkinliğe ilginin yoğun olması bekleniyor.

Tüm Mersinlileri konsere davet eden Vural, “Şarkılarımızı özenle seçip, konuklarımızın gönüllerine işleyecek şekilde seçtik. Eminim ki sunacağımız bütün eserleri sevgili katılımcı müzik severlerle hep birlikte seslendireceğiz. Bizler hazırız. Sizlerle o gece birlikte olmak bizlere ayrı bir güç ve heyecan verecek” dedi.

 

KURULUŞUNUN 45. YILI

Mersin’de 1977 yılında Türk müziği gönüllüsü, Hüseyin Kayadelen, Mehmet Kayadelen, Ali Kayadelen ve arkadaşları tarafından Mersin’de kurulan ilk Türk müziği derneği olan Mersin Türk Sanat Müziği Derneği Korosu, o günden bu güne çalışmalarına kesintisiz devam ediyor.

Cavit Erden, Mustafa Coşkun, Haluk Atalay, Gani Takmaz, Ramazan Bayrak gibi bir çok hoca ve koro şefinin hizmet verdiği dernek, Türk müziğini yaşatmak ve yaymak, Türk müziğinin karakter ve zevkini aşılamak, aslına ve özüne uygun olarak icra edilmesini ve sonraki nesillere aktarılmasını sağlamak, çeşitli yaş gurupları arasında ses ve enstrüman kursları açmak suretiyle eğitmek, musiki kültür ve niteliklerini arttırarak yetiştirmek, Türk müziği yanında diğer sanat dallarında da faaliyetlerde bulunarak üyelerin kültür seviyesini geliştirmek, üyeler arasında dayanışmayı sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA