MERSİN’DE KAYBOLDU ISPARTA’DA BULUNDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE KAYBOLDU ISPARTA’DA BULUNDU


 

Mersin’de annesi ile çamaşır asma meselesi nedeniyle tartıştıktan sonra pencerenin sineklik telini keserek evden kaçan 17 yaşındaki Azra İnalöz polislerin yaptığı çalışma sonrası Isparta’da bulundu.

Hediye Eroğlu

 

Mersin’de 17 yaşındaki Azra İnalöz 2 Nisan Cumartesi günü yıkanmış çamaşırları asmadığı gerekçesi annesi İsmigül İnalöz ile tartıştıktan sonra sabah saatlerinde evin penceresindeki sinekliği keserek kaçtı. Sokak sokak gezmesine rağmen kızından 3 gündür haber alamayan kanser hastası anne İsmigül İnalöz çareyi bir televizyon programında başvurmakta buldu. Acılı anne kızının bulunması için göz yaşı döktü. Televizyon yayının ardından Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’ın talimatı ile Çocuk Şube Müdürlüğü Kayıp Çocuklar Büro Amirliği ekipleri kayıp kızı bulmak için çalışma başlattı. Önce Antalya’ya daha sonra Isparta’ya gitti belirlenen Azra İnalöz’ün bulunduğu adres tespit edildi. Polis ekipleri hızla harekete geçti. Mersin ve Isparta polisinin ortak çabası sonucu kayıp kız gecenin ilerleyen saatlerinde bulundu ve söz konusu adresten sağ salim teslim alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından ailesine teslim edilmek üzere Isparta Sosyal Hizmetler Yurdu’na yerleştirildi.

Kızının bulunduğu sevinçli olduğu belirten anne İsmigül İnalöz yetkililere yayıncılara teşekkür ederek “ Kızım bulundu. Şu an Isparta Emniyet Müdürlüğü’nde. 3 günden beri uyku uyumuyordum. Sakinleştirici ile uyumaya çalışıyordum. Bu gece rahat bir uyku çektim. Mutluluğumuzu ifade etmeye kelimeler kifayetsiz kalıyor. Kızıma kavuşmak için yola çıkıyoruz” dedi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA