VALİ SU, ERDEMLİ’DE MUHTARLARLA BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİ SU, ERDEMLİ’DE MUHTARLARLA BULUŞTU


 

Haber Merkezi

 

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Erdemli ilçesinde muhtarlarla toplantıya katıldı, vatandaşlarla da bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

Erdemli Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Erdemli Kaymakamı Avni Kula’nın yanı sıra, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bölge müdürleri, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Vali Su, muhtarların sorunlarını dinlemek ve mevcut problemlerin daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasını sağlamak amacıyla bu toplantıları gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Muhtarların dile getireceği sorun ve talepleri son derece önemsiyoruz. İlçelerimizin mahallelerinin sorunlarını en iyi muhtarlarımız bilir ve mahallelerde bizim gözümüz, kulağımız ve ellerimiz siz değerli muhtarlarımızsınız. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın kapıları vatandaşlarımıza hizmet için her zaman açık ve tüm görevliler 7/24 görevinin başındadır" dedi.

Toplantıda muhtarların dilek ve sorunlarını tek tek dinleyen Vali Su, sorunların çözümü için ilgili birim amirlerine gerekli talimatı verdi. İlçede yürütülen çalışmaların ele alındığı toplantı, görüş alışverişinde bulunulmasının ardından tamamlandı.

 

VALİ SU, VATANDAŞLARLA DA BİR ARAYA GELDİ

Vali Su, toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşmak, vatandaşların talep ve isteklerini, şikayet ve önerilerini doğrudan dinlemek amacıyla vatandaşlarla da bir araya geldi. Toplantıya katılan vatandaşlarla tek tek görüşen Vali Su, kendisine iletilen konular, talep ve isteklerle ilgili çözümler üretmek için ellerinden gelen gayreti bütün kurumlarla birlikte göstereceklerini ifade etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA