TARSUS’TA HAZIRLIKLAR BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA HAZIRLIKLAR BAŞLADI


 

Geçen hafta Akhisar’ı yense de tehlikeli bölgeden uzaklaşamayan Tarsus İdman Yurdu, özel önem verdiği Pendik maçı için hazırlıklara başladı.

HEDİYE EROĞLU

 

Geçen hafta aylar sonra Akhisarspor’u yenerek ilaç gibi bir galibiyet elde eden TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nda Pazar günü oynanacak Pendikspor maçı hazırlıkları başladı.

Haftaya 24 puan ile 13’ncü sırada giren Sarı Lacivertli ekip tam olarak tehlikeli bölgeden uzaklaşamadı. Pazar günü oynayacağı Pendik maçına ayrı bir önem veren Tarsus ekibi bu maçı da kazanarak tehlike çemberinin dışına çıkmak isteyecek.

Evinde oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına 2 günlük aradan sonra tesislerinde start veren Sarı Lacivertliler de, teknik ekip ve futbolcuların hayli moralli olduğu gözlendi. Sakat olan Sinan Kalaycı antrenmanda yer almadı.

 

YENİ SEZONUN İLK TRANSFERİNİ LEYİS OLDU

Ayrıca Tarsus İdman Yurdu’nda yeni dönemin ilk transferi 2001 Doğumlu Lübnan Asıllı Muhammed Leyis oldu. Leyis ara transfer döneminin sona ermesine saatler kala 2022-2023 Futbol Sezonu için Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübüne transfer edildi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA