SIRA SENDE 12 NUMARA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SIRA SENDE 12 NUMARA


 

İkinci lig yolunda sağlam adımlarla ilerleyen İçel İdman Yurdu’nun bu hafta evinde oynayacağı Derincespor maçı için kulüpten, “Haydi Mersin birlik vakti!” sloganıyla yapılan destek çağrısına her kesimden yanıt geldi.

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, ikinci lig yolunda şehrin desteğini arkasına alarak yürüyor. Bu hafta evinde oynayacağı Derincespor maçı için kulüpten, “Haydi Mersin birlik vakti!” sloganıyla yapılan destek çağrısına her kesimden yanıt geldi.

 

SIRA SENDE 12 NUMARA

“Sıra sende 12 numara. Şehrinin takımına sahip çık Mersin” başlığıyla destek çağrısı yapan

İçel İdman Yurdu Spor Kulübü, 2Bilindiği üzere takımımız ligde haftalardır mağlubiyet görmemekle beraber son oynadığımız maçta ise lig liderini deplasmanda mağlup etmeyi başarıştır. Geçtiğimiz iç saha maçında cezamız sebebiyle tribünlere taraftar alımı olmamıştı. Takım içinde birlik ve beraberlik ruhu en üst seviyede iken maalesef şehrimiz takımımızı yine yalnız bırakmaktadır. Mersin valimizi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımızı, ilçe belediye başkanlarımızı, milletvekillerimizi, sivil toplum örgütlerimizi ve Mersin halkımızı Pazar günü oynanacak olan Derincespor maçına davet ediyoruz. Hep beraber takımımızı şampiyonluğa götürelim. Kırmızı Lacivert ortak paydamızdır. Tribünlerde 90 dakika boyunca takımımızı destekleyip galibiyete katkımız olsun” denildi.

 

ÖZYİĞİT: “YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK”

Kırmızı Lacivertlilerin sosyal medyadan yaptığı destek çağrısına ilk yanıt verenlerden biri Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğti oldu. Spora ve sporcuya desteğiyle tanınan Başkan Özyiğit, “Ben varım!” diyerek, 2Şehrimizin takımı İçel İdman Yurdu’muzu yalnız bırakmıyorum. Pazar günü saat 11.15’te yıkılan Tevfik Sırrı Stadı yanı ve Forum AVM kuzeyindeki Yenişehir Etkinlik Alanı’ndan stadyuma servis kaldırıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Yolun sonu şampiyonluk” paylaşımı ile destek çağrısına yanıt verdi.

 

GÜLTAK: “BEN DE VARIM”

İçel’in çağrısına Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da, “Ben de varım” diyerek, yanıt verdi. Sosyal medyadan bir paylaşım yapan Gültak, şehrin takımını yalnız bırakmadığını, 6 Şubat Pazar günü belediye hizmet binası önünden saat 11:30’da taraftarlar için servis kaldıracaklarını duyurdu.

 

TARHAN: “YALNIZ BIRAKMIYORUZ”

Yine Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da, İçel İdman Yurdu’nun destek çağrısına,

“Ben de varım!” diyerek, “Şehrimin takımını yalnız bırakmıyorum. Bilboardlarımızla ve otobüslerimizle şehrimizin takımı İçel İdman Yurdumuza destek oluyoruz. Pazar günü saat 12.00’de eski Mezitli Belediyesi Hizmet Binası önünden servisimiz hareket edecektir” dedi.

 

“SIRA SENDE 12 NUMARA

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da, İçel İdman Yurdu’nun destek çağrısına kayıtsız kalmadı.

“Sıra sende12 numara” diyerek taraftara seslenen Başkan Yılmaz, “Şehrimizin takımına hep birlikte sahip çıkalım! Servis imkanımızdan faydalanabilirsiniz. 6 Şubat Pazar günü saat 12:00’de Toroslar Belediyesi Ana Hizmet Binası Önü, Mithat Toroğlu Mahallesi Şammut Durağı, Koray Aydın Stadı Önü, Demirtaş Mahalle Muhtarlığı Önünden servislerimiz kalkacak” paylaşımı yaptı.

 

ASKF DE DESTEK VERDİ

Ayrıca Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mitat Ertaş da, tüm kulüplere resmi bir davet yazısı göndererek, İçel İdman Yurdu’na destek vermelerini istedi.

 

“TFF 2. LİG YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR”

Sosyal medya üzerinden başlatılan destek kampanyasına Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’de katıldı.

Tüm sporseverleri “Haydi Mersin birlik vakti” diyerek Mersin Stadyumuna davet eden Demir, “TFF 3. Lig 3. Grup 21. Hafta mücadelesinde temsilcimiz İçel İdman Yurdu, Mersin Stadyumu’nda Derincespor’u ağırlıyor. Son haftalarda iç ve dış sahada üst üste aldığı galibiyetlerle TFF 2. Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen temsilcimizi sahiplenme ve destekleme zamanı. Takım içinde birlik ve beraberlik ruhu en üst seviyede olması, rakiplerini içerde ve dışarıda mağlup etmesi bizleri gururlandırıyor. Şehrimizin takımı olan İçel İdman Yurdu’nu desteklemek için 06 Şubat Pazar günü saat 13.00’da Mersin Stadyumu’nda oynanacak olan Derincespor mücadelesinde tüm Mersinli sporseverleri temsilcimizi desteklemek üzere tribündeki yerini almalarını bekliyoruz. Şehrimizin gururu İçel İdman Yurdumuza bu pazar Mersin Stadyumu’nda oynayacağı Derincespor mücadelesinde ve TFF 2. Lig yolunda başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA