MUAYTHAİ ŞAMPİYONLARI GURURUMUZ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUAYTHAİ ŞAMPİYONLARI GURURUMUZ OLDU


 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, kenti ve ülkemizi Dünya Muaythai Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil eden Mersinli milli sporcuları kabul etti.

Haber Merkezi

 

Tayland’da 05-11 Aralık 2021 tarihlerinde yapılan Muaythai Dünya Şampiyonası’nda büyük başarı elde eden Milli sporcular yurda döndü.

Şampiyonada Türk Muaythai milli takımları 5 altın, 7 gümüş, 9 bronz, 21 madalya ile tarihi bir başarı elde ederken, Elite Class’ta ise 98 ülke içerisinden bu sporunun anavatanı sayılan Tayland’ı geride bırakarak dünya ikincisi, genel klasmanda da dünya üçüncüsü olma başarısı gösterdi.

Dünya Şampiyonu olan Mersinli milli sporcu Umut Eryılmaz, ile Dünya Üçüncüsü olan Onur Şeker, Antrenörleri Yılmaz Dönmez ve Tarsus Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Memet Öztürk ile birlikte almış oldukları başarılarını kendilerini kabul eden Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ile paylaştılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Demir, “İlimizi ve ülkemizi bu önemli organizasyonda en iyi şekilde temsil ederek bizleri gururlandıran, mücadele eden tüm milli sporcularımızı, onları yetiştiren ailelerini, emek veren antrenörlerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Almış oldukları başarılarını İl Müdürü Ökkeş Demir ile paylaşan milli sporcular Umut Eryılmaz, Onur Şeker ve antrenörleri Yılmaz Dönmez ise kendilerini kabul ettikleri ve desteklerini esirgemedikleri için Demir’e teşekkür ettiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA