ÖLÜM KAVŞAĞI ÇÖZÜM BEKLİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖLÜM KAVŞAĞI ÇÖZÜM BEKLİYOR!


 

Toroslar İlçesi Çağdaşkent Mahallesi sakinleri 232. Cadde ile 93098 sokağın kesiştiği noktada onlarca kaza meydana gelmesine rağmen bir türlü tedbir alınmamasına tepki gösteriyor.

Hediye Eroğlu

 

Toroslar İlçesi Çağdaşkent Mahallesi 232. Cadde ile 93098 sokağın kesiştiği noktada sık sık meydana gelen trafik kazaları vatandaşları isyan ettirdi. Ağır yaralanma ile sonuçlanan ve güvenlik kamerası görüntülerine de yansıyan kazalardan bıkan mahalleli tepkili. Mahalle sakinleri yapılan müracaatlara rağmen bölgede önlem alınmadığı ifade ederek yetkileri göreve davet etti. Önceki gün meydana gelen kaza ise yürekleri ağızlara getirdi. Kavşağı dönemeyen bir pikap marketteki içecek maddelerine çarparak durabildi. Facianın ucuz atlatıldığı kaza ağır yaralanma ile sonuçlandı.

 

“HAFTADA BİR KAÇ KEZ KAZA OLUYOR”

CHP Toroslar Belediye Meclis üyesi Hıdır Berk, bölgede sık sık yaşanan kazalarla ilgili gazetemize açıklama yaptı. Toroslar İlçesi Çağdaşkent Mahallesi 232. Cadde ile 93098 sokağın kesiştiği noktanın işlek bir bölge olduğunu ifade eden Berk, “Bu yol aynı zamanda şehir hastanesine giden bir yol. Bu çevrede 5-6 tane okul var. Trafiğin, gençlerin, çocukların yoğun olduğu bir yer. Ben buraya yakın bir yerde oturuyorum. Burada gün geçmiyor ki bir kaza olmasın. Haftada birkaç tane kaza oluyor” dedi.

 

“GİRİŞİMDE BULUNDUK ÇÖZÜM BULUNMADI”

Kazalarla ilgili yetkilere birkaç defa şikayette ve girişimlerde bulunmalarına rağmen hiçbir şey yapılmadığını iddia eden Berk, “Birkaç defa yetkililer geldi. Buraya trafik lambası konulmasını istedik. Kanuna göre trafik lambası konulması için belli bir trafik yoğunluğu olması gerekiyormuş. Yola kasis yapılmasını istedik. Kasis yapamıyoruz ambulanslar geçiyor denildi. Ama burada insanlar ölüyor yaralanıyor, araçlar zarar görüyor” ifadelerini kullandı.

 

“BU İŞE ÇÖZÜM BULUN”

Kazaların esnafın kamerasına da yansıdığını anlatan Berk şunları söyledi: “Burada önceki gün yine bir kaza oldu bir genç aracın altında kaldı. Yetkilere sesleniyoruz. Bu işe bir çözüm bulunsun. Sudan bahanelerle kanunda bir şey yapamıyoruz diyerek bunu geçiştirmeyin. Burası 3 Ocak Stadının altından geçen bir cadde. Yasalar var ama bu yasalar insanlarımızın canını koruyamıyor. Bu yasalar insanlarımızın canına mal oluyor. Yasa var denilerek trafik ışığı konulamıyor. Kasis yapılamıyor. Buradan yetkilileri tekrar uyarıyorum bu işe çözüm bulunsun.”



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA