MERSİN İL GÜVENLİK VE ASAYİŞ TOPLANTISI, VALİ SU BAŞKANLIĞINDA YAPILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN İL GÜVENLİK VE ASAYİŞ TOPLANTISI, VALİ SU BAŞKANLIĞINDA YAPILDI


 

Mersin İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, İçişleri Bakanlığının 81 il valiliğine gönderdiği ‘Yaz Mevsimi Trafik Tedbirleri Genelgesi’ doğrultusundaki çalışmalar ile ‘Göç Olayları’ ele alındı.

Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Valilik Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, kaymakamlar ve il emniyet müdürü, il jandarma komutanı, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı ile diğer ilgililer katıldı.

İçişleri Bakanlığının 81 il valiliğine gönderdiği ‘Yaz Mevsimi Trafik Tedbirleri Genelgesi’ doğrultusundaki çalışmalar ile ‘Göç Olayları’nın ele alındığı toplantıda, Mersin genelinde alınan tedbirler ve yapılması gereken çalışmalar ayrıntılarıyla değerlendirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Göç İdaresi Müdürlüğü yetkililerinin birer sunum yaptığı toplantıda, genel güvenlik ve asayişi etkileyen konular değerlendirilerek, alınması gereken önlemler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA