TARHAN’DAN BELEDİYE ÇALIŞANLARINA YENİ NORMALLEŞME UYARILARI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARHAN’DAN BELEDİYE ÇALIŞANLARINA YENİ NORMALLEŞME UYARILARI


 

Haber Merkezi

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, korona virüsü nedeniyle uzun süren bir kısıtlama dönemi sonrası normale dönüş konusunda belediye çalışanlarına uyarılarda bulundu. Virüsün etkilerinin halen devam ettiğine dikkat çeken Başkan Tarhan, normale dönerken tedbiri elden bırakmamak gerektiğini söyledi. Tüm çalışanlarının özverisiyle Mezitli’den Korna virüsünü uzak tutmayı başardıklarını ifade eden Başkan Tarhan, alınan tedbirler hakkında bilgi verdi.

Yeniden tüm çalışanları sağlıklı bir şekilde görevinin başında görmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan Tarhan, “Sizleri sağlıklı bir şekilde tekrar görmekten çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Son iki aydır yaşadığımız olağanüstü koşullara bir süre daha sabrederek çalışmalarımızı artık belediye ana binamız ve hizmet binalarımızda sürdüreceğiz. Bu yeni dönemde bizlere önemli görevler düşmektedir. Bu görevlerin en başında da COVİD-19’a karşı kişisel korunma tedbirlerinizi almak gerekmektedir. Sizler tarafından alınacak son derece basit bazı tedbirler, sizleri olduğu kadar tüm sevdiklerinizi ve çalışma arkadaşlarınızı da koruyacaktır. Bizler tarafından alınması gereken tedbirler bu zaman içerisinde alınmış olup alınmaya da devam edecektir” dedi.

Gerek hizmet veren çalışanların gerekse işleri nedeniyle belediyeye gelen vatandaşların sağlığını koruma adına gereken tüm tedbirlerin alındığının altını çizen Başkan Tarhan, Belediye çalışanları olarak alınması gereken tedbirleri şöyle sıraladı:

“BİNALARIMIZ DÜZENLİ OLARAK DEZENFEKTAN İLE DEZENFEKTE EDİLECEKTİR”

Belediye Hizmet Binalarımızda mesai saatlerinde kesinlikle ‘maske’ takılacaktır. Toplu taşıma araçları ve servis ile gelen arkadaşlarımız gidiş ve gelişlerde maske takacaklar ve sosyal mesafe kuralına uyacaklardır.

Belediyemiz girişine dezenfektanlı paspaslar konulmuştur. Binaya girişlerde birkaç saniye paspasların üzerinde durularak ayakkabıların tabanlarının temizlenmesi sağlanacaktır.

Bina girişlerine ve katlara el dezenfektanı konulmuş olup binaya girişlerde eller mutlaka dezenfekte edilecektir.

Bina girişinde güvenlik görevlimiz tarafından ateş ölçümü yapılacaktır. Ateşi 38 derecenin üzerinde olanlar bir sağlık kuruluşuna yönlendirilecektir.

Öğle yemeğine çıkmadan önce eller kurallara uygun olarak yıkanacaktır. Yemek sırası için iki kişi arasında en az 2 metre kalacak şekilde sıra oluşturulacaktır.

Dışarıdan yemek siparişi verilmemesine özen gösterilecektir.

Binada asansörün mümkün olduğunca kullanılmaması önerilmektedir. Ancak, kullanılması halinde asansörlere en fazla üç kişi binecektir.

Çay ocağına görevli arkadaşlarımız haricinde kesinlikle girilmeyecektir.

Kargo görevlileri ve firma temsilcileri tarafından getirilecek resmi kargo ve evrak güvenlik görevlimiz tarafından üzerine dezenfektan sıkılarak alınacaktır.

Katlarda bulunan kapılar sürekli açık bulundurulacak ve camlar mümkün olduğunca açık bulundurulacaktır.

Alınan tüm tedbirlerin çalışanların ve belediyeye gelen vatandaşların sağlığını korumaya yönelik olduğuna vurgu yapan Başkan Tarhan, açıklamasında, “Açıkladığımız ve bizleri biraz sıkıntıya sokacak olan bu tedbirlerin tamamıyla hepimizin sağlığını korumaya yönelik olduğunu belirtir; siz değerli çalışma arkadaşlarıma duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederim.

Siz değerli arkadaşlarımızın; hem kendi, hem çalışma arkadaşlarının sağlığının korunmasına yönelik bu tedbirlere uyulması konusunda gereken hassasiyeti göstereceklerine olan inancım tamdır. Bu hassas dönemi uyum içerisinde atlatabilmek adına bu dönemde görülebilecek aksaklıklar ve önerilerinizin doğrudan yönetime iletilmesini önemle rica ederim. Sağlıklı günler dilerim” ifadelerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA