TARSUS BELEDİYESİ’NDEN MASKE VE DEZENFEKTAN DESTEĞİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS BELEDİYESİ’NDEN MASKE VE DEZENFEKTAN DESTEĞİ


 

Tarsus Kahveciler ve Eğlence Yerleri Odası Başkanı Halil Şekerci’yi ziyaret eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Normalleşme sürecinde, her zaman olduğu gibi bundan sonrada halkımızın ve esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi

Dünya’yı saran Koronavirüs salgını nedeniyle birçok ülke, vatandaşlarına sağlık hizmeti vermekte yetersiz kalırken, 12 Mart’tan bu yana virüse karşı savaş açıp geliştirdiği çözümler neticesinde vatandaşlara destek olan ve aynı zamanda pandemi sürecini başarılı bir şekilde yöneten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan,”Normalleşme sürecine girildiği şu günlerde rehavete kapılmak gibi bir lüksümüz yok” dedi.

Bu sıkıntılı süreçte alınması zorunlu olan tedbirler kapsamında, çeşitli alanlarda faaliyet gösteren ticari işletmelerin faaliyetleri geçici süreliğine durdurulması ile birlikte işletmecilerin yaşadıkları ekonomik kayıpların hat safhaya ulaştığını ifade eden Bozdoğan, “Alınan yeni bir kararla normalleşme sürecine girildiğini ve geçici olarak faaliyetlerine son verilen ticari işletmelerin 1 Haziran Pazartesi günü itibariyle yeniden açılmasına karar verildi. Bu kararla birlikte normalleşme sürecine girildiğini ancak salgın riski tamamen ortadan kalkmadı, dedi. Salgın riskine karşı daha önce alınan tedbirlere uyulmaya devam edilmesinin toplum sağlığı açısından, kaçınılmaz bir zorunluluk olduğunu bildiren Başkan Bozdoğan; biz belediye olarak bundan önceki süreçte Koranavirüse karşı nasıl mücadele verip halkımızın ve esnaflarımızın yanında olduysak, normalleşme sürecinde de aynı şekilde yanlarında olacağız”şeklinde konuştu.

Odalarına bağlı 620 işyerine verilmek üzere 17 bin maske ile 250 litre el dezenfektanı teslim alan, Tarsus Kahveciler ve Eğlence Yerleri Odası Başkanı Halil Şekerci, “Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’ın Koronavirüsle mücadele konusunda yaptığı çalışmaları takdirle takip ediyoruz. Şimdi normalleşme süreci başladı, üyelerimiz iş yerlerini açacaklar. İnsanların bir araya geleceği işyerlerimizde maske ve dezenfektan ihtiyacımızı Belediye Başkanımız bizzat kendisi bize teslim etti. Bu duyarlı davranışı için üyelerim adına kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA