SİLİFKE SANAYİ ESNAFI YOLLARDAN ŞİKAYETÇİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİLİFKE SANAYİ ESNAFI YOLLARDAN ŞİKAYETÇİ


 

Silifke Sanayi Bölgesi’nde yolların içler acısı hali esnaf tarafından tepki görüyor. Kışın Yağmurların yağmasıyla yaz mevsiminde de yollarda oluşan su birikintileri araç sürücülerini zor durumda bırakıyor.

Göçük durumdaki yolların bulunduğu kısımlardaki esnaflar, “Binlerce insan bu sanayi sitesinden ekmek yiyorlar, yolların bu durumda olmasını hiç hak etmiyoruz. Buraya yüzlerce araç giriş çıkış yapıyor, yol yaparken bunu göz önünde bulundurarak yapmak gerekiyor. Ama maalesef bu yapılmadı. Yollarımızın halini görüyorsunuz” dedi.

Yağmur yağdığı zamanda su birikintilerinin olduğun belirten esnaf yolların yapılmasını istedi. Esnaf, “Silifke Sanayi sitesinde birçok kısımda yollarımız bozuk vaziyette, yağmur yağdığında bu yağmur suları buralarda su birikintisi oluşturuyor. İnsanlar dükkânımıza gelip gitmekte zorlanıyorlar. Vatandaş araçlarını tamir ettirmek için geliyor, ama yollarımızı gördükleri zaman bu durum Silifke Sanayisine yakışmıyor diyorlar. Yetkililerin yollarımızla ilgilenmesini istiyoruz” dedi.

Yolların bozuk olmasını esnaf kadar vatandaş da tepki gösterdi. Vatandaşlar, “Araçlarımızı tamir ettirmek için getiriyoruz, fakat araç bir kez daha bozuluyor. Yollar o kadar bozuk ki kaçamıyoruz. Mutlaka çukurlara giriyoruz, bu durum Silifke’mize yakışmıyor. Yetkililerin bir an önce buralara çözüm bulmasını istiyoruz” dedi. (GÖKSU GAZETESİ)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA