SAHAYA İNİYORLAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SAHAYA İNİYORLAR


 

Liglerin yeniden başlaması kararı ile birlikte sahaya inmeye hazırlanan Mersin’deki spor kulüpleri hazırlıklara başladı.

ALİ ŞANLI

Süper Lig'in başlayacağı tarih, ülkemizde normalleşme sürecinin kademeli olarak başlamasıyla beraber gündeme geldi. Sporseverler, TFF ligleri ve Süper Lig'in başlayacağı tarihi merak ederken, beklenen açıklama Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) geldi.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, liglerin geleceği hakkında açıklamalarda bulunarak ligin başlama tarihini açıkladı. Özdemir, "Şimdilik olmak kaydıyla, elimizde değişik senaryolarımız da bulunmakla birlikte ertelenen Süper Lig, TFF 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Liglerimizi 12-13-14 Haziran haftasında başlatma kararı aldık" dedi.

MERSİN EKİPLERİ HAZIRLIKLARA BAŞLADI

TFF’nin ligler oynanacak kararının ardından Mersin ekipleri sahaya iniyor. TFF 2’nci ligde oynayan Tarsus İdman Yurdu, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden İçel İdman Yurdu, İdman Yurdu 1925 ve Meskispor uzun bir aradan sonra çim sahaya inecek. Bölgesel Amatör Lig’de son 2 haftanın oynanacağı ligde İçel İdman Yurdu lider konumda. İdman Yurdu 1925 ise il sıralamasında 2’nci durumda bulunuyor.

2’nci lig Beyaz gurupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu ise 43 puan ile 7’nci sırada bulunuyor. Mersin ekibinin Play-Off şansı sürüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA