“SAÇLARINIZ GERİ GELMEYECEKTİR!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“SAÇLARINIZ GERİ GELMEYECEKTİR!”


 

Pandemi sürecinde evde çok fazla saç boyandığını belirten Kuaför Ali Katırcı, “Evde yapılan işlemlerin asla geri dönüşü yok. Saçlarınız geri gelmeyecektir” dedi.

AYŞENUR ÖNAL

Kuaför ve berberlerin 50 gündür kapalı olduğu süreç içerisinde kadınların kendi saçlarını boyamaları hakkında açıklama yapan Kuaför Ali Katırcı, her geçen gün saç bakımı yaptıran kadın sayısında artış olduğunu kaydetti.

Evde boyanan saçların ciddi zarar gördüğünü vurgulayan Katırcı, “Pandemi dönemi ve öncesinde bazı kozmetikçilerin ucuz, kalitesiz, hatalı ve yanlış bilgilendirmesi sonucu evde boyama ve açma işlemi yapan bayanlar şu an bakım yaptırmak zorunda kalıyor” dedi.

Saçlarda meydana gelen hasarların ciddi sağlık sorunlarına yol açtığını belirten Katırcı, “Saçlarda deri yanması, aşırı dökülme ve açılma, kelleşme, saç tellerinde kuruma ve kopma oluşmasına sebep verebiliyor. Çok dikkat edilmesi gerekir” dedi.

Evde kendi saçlarını boyayan Ziraat Mühendisi Seyhan Yoldaş’tan örnek veren Katırcı, “Saçlarının çok döküldüğünü, deride aşırı yanma olduğunu ama tekrar kuaför de boyanınca düzenlediğini belirtti. Bayanların evde saç boyamak istemeleri halinde profesyonel bir kuaför den bilgi almaları gerekir. Asla evde açma işlemi yapılmamalı, evde yapılacak işlem asla geri dönüşü olmayacaktır. Saçlarınız geri gelmeyecektir” diye vurguladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA