BAŞKAN TARHAN, BİSİKLETLE 20 KİLOMETRE BOYUNCA MASKE DAĞITTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN TARHAN, BİSİKLETLE 20 KİLOMETRE BOYUNCA MASKE DAĞITTI


 

Haber Merkezi

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, (Move Week) Hareketlilik Haftası Kapsamında bisikletle Mezitli’yi gezerek esnaf ve vatandaşlara maske dağıttı. Belediye meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de yer aldığı bisiklet gezisinde balkon ve camlara çıkarak alkış yapan vatandaşlar Neşet Tarhan’a yoğun ilgi gösterdi. Çocukların sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Tarhan, fotoğraf çekme isteklerini de kırmadı. Başkan Tarhan’ı bisikletiyle gezerken gören vatandaşlar, evlerine, işyerlerine ve bahçelerine davet ederek ikramda bulunmak istedi. Başkan Tarhan, virüse karşı yapılacak mücadelede en önemli faktörlerden olan maske takılması ve sosyal mesafe kurallarına uyulması konusunda hassasiyet göstermelerini istedi. 

3 BİNİ AŞKIN MASKE DAĞITILDI

Mezitli Belediye Binasından başlayarak Davultepe’ye, daha sonra Viranşehir’e kadar devam eden 20 kilometrelik parkur boyunca 3 bini aşkın maske dağıtıldı.

Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında yaşanan korona virüsü tehlikesi nedeniyle kitlesel buluşmaları yapamadıklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Virüsün yayılma tehlikesi altında etkinliklerimizi belirli tedbirleri alarak gerçekleştirmek durumundayız. Geçtiğimiz yıl dolu dolu ve başarıyla gerçekleştirdiğimiz Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında maalesef birçok projemizi iptal etmek durumunda kaldık. Buna karşın hem bisiklet kullanımına dikkat çekmek hem de virüse karşı vatandaşlarımıza maske dağıtarak uyarılarda bulunmak amacıyla bisiklet sürmeye karar verdik. Meclis üyelerimiz ve birim müdürlerimiz de bize destek verdi. Hepsine teşekkür ederim” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA